RECEPČNÁ LUXUSNÉHO HOTELA

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    GRAND BOUTIQUE HOTEL SERGIJO, luxury boutique hotel Slovakia
    Odborárska 7, Piešťany-časť Banka
    smer Ratnovská zátoka, pri jazere Slňava
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    850 - 900 EUR
    Pracovník recepcie má plat + presne stanovené % z predaja služieb a pobytov. Výborné platové podmienky, hotel s celoročnou prevádzkou v kupeľnom meste. Požaduje záujemcov len so serióznym zaujmom o prácu v hoteli s možnosťou profesionálneho a kariérneho rastu.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Práca na recepcii medzinárodného hotela. Hotel je členom americkej skupiny Small Elegant Hotels of the World.
Náplň práce je ubytovanie a odubytovanie hostí, vybavovanie rezervácií a predaj hotelových služieb wellnes a reštaurácie.

Benefity a ďalšie výhody:

Stabilné zázemie medzinárodného hotela s 22 ročnou históriou. Hotel nominovaný medzi najlepšie butikové hotely v medzinárodnej suťaži International Hospitality Award 2019. Elegantné pracovné prostredie menšieho butikového hotela.
Výhody: stála práca, stabilný profesionálny rast, výborné platové podmienky na pracovnu zmluvu. Možnosť ubytovania dohodou. Celodenná strava. Príspevok na dovolenku.

Informácie pre uchádzača:

Požadujeme uchadzača s príjemným vystupovaním, požadovaným VŠ resp. SŠ vzdelaním, prax na recepcii vítaná. Znalosť anglického jazyka nutná, nemecký a ostatné jazyky vítané. Uchadzač s komunikačnými schopnosťami, prijemným vzhľadom, schopnosťou riešiť situácie s hosťami.
Potrebné dobré dochádzanie do časti Banka / pri jazere Slňava II smer Ratnovce. Práca od 7,30-20.00 + prestávka na obed a stravu. Pracuje sa zmenovo 2-3 dni a potom toľko isto dní voľa: spolu 15 zmien v mesiaci.

Všeobecne požadované znalosti:

Anglický jazyk, komunikačné schopnosti, prijemné kultivované vystupovanie a vzhľad. Skúsenosť práce s ľudmi a práci v kolektíve . Telekomunikačné a administrativne zručnosti: pracuje sa s hotelovým softwarom FIDELIO - zaučíme.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vhodné pre osoby so ZP:
    Áno
  • Vhodné pre mladistvého:
    Áno