Regionálny účtovný manažér

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    3500 EUR
    min. 3500eur btt + odmeny
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Pre medzinárodnú spoločnosť pôsobiacu v oblasti leasingu hľadáme skúseného manažéra, ktorý by riadil Regionálne centrum a z pohľadu manažmentu účtovníctva zastrešoval viacero krajín na globálnej úrovni. Baví Vás optimalizácia a zlepšovanie procesov, chcete vybudovať silný a stabilný tím a chcete pracovať v spoločnosti, kde sa bude klásť veľký dôraz na Váš názor a nápady? Pošlite nám svoj životopis. Ako manažér účtovného oddelenia budete zodpovedný za: * vedenie a rozvoj tím lídrov a špecialistov v 3 tímoch a stabilizáciu tímu * vedenie účtovnej platformy Regionálneho centra * úspešný transfer nových krajín do Regionálneho centra, zodpovednosť za efektívnu migráciu * korporátny reporting a riešenie eskalácii * komunikácia s lokálnymi CFO v krajinách Európy * spoluprácu s audítormi a efektívný interný kontrolný systém Okrem týchto základných zodpovedností, budete vystupovať ako partner a konzultant v oblasti financií ostatným oddeleniam a manažmentu. Ak Vás baví cestovanie, určite pridanou hodnotou budú návštevy krajín Regionálneho centra v európskych krajinách.

Benefity a ďalšie výhody:

* práca v stabilnej, rastúcej spoločnosti, s dobrým menom na trhu
* flexibilný pracovný čas a home office
* 25 dní dovolenky pre všetkých zamestnancov
* jazykové kurzy v rámci firmy
* zaujímavé odmeny
* príspevok do III.piliera, rastúci od počtu rokov v spoločnosti

Informácie pre uchádzača:

Zaujala Vás táto pracovná ponuka? Kliknite nižšie a pošlite svoj štruktúrovaný životopis. Ak máte akékoľvek otázky k pozícii, neváhajte ma kontaktovať emailom: email

Všeobecne požadované znalosti:

* min. 5 rokov na manažérskej pozícii v oblasti účtovníctva v nadnárodnej spoločnosti * znalosť korporátneho prostredia a reportingu * preukazateľné skúsenosti v riadení a rozvoji ľudí (min. 15 priamych podriadených) * technická znalosť účtovníctva * AJ na profesionálnej biznis úrovni (komunikácia s TOP manažmentom)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské I. stupňa (bakalárske)
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (začiatočník - A2)