custom-banner

DevOps Specialist (Ref. č.: 3-10-33689/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Ahoj ! :-) *2 ponuky: Pre našich klientov hľadáme DevOps Špecialistu, ktorý bude zodpovedať za: V prvom prípade: -automatizáciu procesov -HW a Network setup a údržbu -DevOps podporu pre medicínske projekty -prípravu testovacieho / produkčného prostredia pre implementáciu aplikácie využitím skriptovania -manažment procesu rozvoja aplikácie -spoluprácu s vývojovými a testerskými tímami v druhom prípade: - zodpovednosť za prevádzku interného privat Cloud-u - správa inštancií služieb a serverov cloudovej infraštruktúry - realizácia robustnej, automatizovanej infraštruktúry - pomoc pri rozvoji, konfigurácii, implementácii a manažovaní systémov tvoriacich základnú cloudovú platformu atď.. (celá špecifikácia odprezentovaná v prpade záujmu).

Benefity a ďalšie výhody:

Benefity spoločnosti budú odprezentované pri telefonickom, alebo osobnom rozhovore. Ak Ťa niektorá z ponúk zaujala, neváhaj sa na nás obrátiť! :-)

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

Čo by ideálny kandidát mal spĺňať? V prípade prvej ponuky: - Mal by si sa vedieť plynule anglicky dohovoriť :-) (podmienka- min. B2) - Mal by si mať pokročilé znalosti v: Amazon AWS, Kubernetes a GitLabe Mal by si byť samozrejme zodpovedný, odolnejší stresu a predovšetkým v pohode, do tímu skvelých ľudí. V druhom prípade spoločnosť požaduje: - 4+ rokov skúseností s Linux v enterprise environment - skúsenosť s RHEL/CentOS - skúsenosť s Linux System Administráciou alebo s Windows System Administráciou - pri najmenšom základná znalosť OOP (Java, C #) a skriptovacích jazykov(PowerShell, Bash, Perl…). - pri najmenšom základná znalosť Configuration Management a Infrastructure Deployment tools ako Puppet, Ansible a pod.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)