Krupiérsky kurz v kasínach Rebuy Stars

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Staňte sa aj vy súčasťou kasín Rebuy Stars!

Neustále rastieme a preto hľadáme nové talenty! Pridajte sa k nám a začnite zarábať prácou, ktorá bude zároveň aj vašim koníčkom!

Máme za to, že základom úspechu je precíznosť a profesionalita v danom obore. Preto veríme tým správnym ľudom. Ľuďom, ktorí vám z vašej novej pracovnej príležitosti vytvoria začiatok hviezdnej kariéry.

Patríte medzi dobrodruhov, ktorých snom je finančná nezávislosť, cestovné príležitosti či kontakt s ľuďmi? Zapojte sa do nášho kurzu krupiéra živej hry a splňte si všetky doposiaľ nesplnené sny!

Počas intenzívneho 6-týždňového kurzu budete súčasťou unikátneho procesu výučby so zameraním na praktické zručnosti. Kurzy prebiehajú v príjemnom prostredí reálneho kasína v priateľskej atmosfére pod vedením profesionálnych lektorov s dlhoročnou praxou.

Kurz je bezplatný a po jeho ukončení získate garantovanú pracovnú pozíciu v jednom z kasín siete Rebuy Stars. Tu však vaša kariéra ani z ďaleka nekončí! Je veľa možností ako sa s nami rozvíjať ďalej. Po odpracovaní jedného roka môžete získať vyššiu pracovnú pozíciu nielen v rámci siete Rebuy Stars, ale rovnako tak získate aj príležitosť uchádzať sa o pozíciu v jednom z mnohých kasín po celej Európe. Našim záväzkom voči vám bude podpora vášho kariérneho rastu v rámci našej siete, ale i voľba cestovať za prácou do zahraničia.

Po úspešnom absolvovaní krupiérskeho kurzu si okrem iného osvojíte aj:
• Základné postupy a pravidlá kasín, ale aj kasínovú etiketu
• Pravidlá kasínových hier ako Americká ruleta, BlackJack, Ultimate Texas Hold´em poker
• Prácu so žetónmi, s ruletovou guličkou, s kartami a inými kasínovými prvkami
• Samostatnosť pri riadení hier v prostredí kasína
• Kriticko-analytické myslenie a asertívne správanie
• Schopnosť zvládať efektívnu prácu pod tlakom
• Psychológiu hráčov a ich správania
• Zákaznícky servis na najvyššej úrovni

Budúci krupiéri živej hry si budú môcť taktiež zvoliť aj miesto výkonu svojej práce – Bratislava, Zvolen, Košice. Ďalším z benefitov, ktorí môžu získať záujemci o prácu v Bratislave je pomoc s ubytovaním.

Pohovory sa uskutočnia 25. októbra 2019 vo Zvolene. Vybraní kandidáti následne absolvujú kurz v kasíne Rebuy Stars Zvolen, ktorý bude prebiehať od 28. októbra 2019 do 8. decembra 2019, denne od pondelka do piatka. Absolvovanie kurzu podlieha účasti na pohovore a následnému prihláseniu sa na kurz najneskôr do 28. októbra 2019.

Benefity a ďalšie výhody:

- možnosť výberu pracoviska (Bratislava, Zvolen, Košice)
- pomoc s ubytovaním v Bratislave
- práca v mladom kolektíve
- kompletné zaškolenie na pozíciu
- dlhodobý pracovný pomer
- firemné bonusy
- stravné lístky

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno