Obchodný zástupca - laboratórne vybavenie

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Máte proaktívny prístup, obchodného ducha a ste orientovaný na výsledky? Máte prax s predajom produktov v zdravotníctve alebo podobnom odbore ? Pre popredného českého výrobcu laboratórneho vybavenia hľadáme skúseného Obchodníka pre celé Slovensko. Náplň práce: - Starostlivosť o súčasných klientov, - aktívne vyhľadávanie nových obchodných príležitostí a budovanie dlhodobých obchodných vzťahov, - samostatné riešenie a spracovanie obchodných prípadov, - zodpovednosť za plnenie predajných cieľov, - prezentácie a výuka zákazníkov.

Benefity a ďalšie výhody:

- Zaujímavá a rôznorodá práca v prosperujúcej českej spoločnosti, - motivujúce finančné ohodnotenie: zaujímavý fix + provízie z predaja, - služobný automobil i pre súkromné účely, - notebook, mobil.

Všeobecne požadované znalosti:

- SŠ/VŠ zameranie - chémia, zdravotníctvo, prírodné vedy, - technické zameranie - výhodou, - vysoké pracovné nasadenie, samostatnosť, iniciatíva, komunikatívnosť, - komunikatívna úroveň anglického jazyka (B1), - práca na PC (MS Office), - ochota cestovať a stále sa vzdelávať.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint, Microsoft Word