Jednoduchá práca pre každého - v sede alebo stoji - výroba káblikov, osádzanie konektorov. Zabezpečená doprava

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Zaškolenie na potrebné úkony, Jednoduché úkony pri výrobe káblov pre elektrické autá, Práca za pracovným stolom v sede alebo stoji = nejde o pásovú výrobu, Je možné pracovať aj na pozícii zásobovania výrobných operátorov materiálom, Pracuje sa na 3 zmeny (ranná, nočná, poobedná). Doprava je zabezpečená firemným autobusom z obcí: Bánovce nad Bebravou, Svinná, Mitice, Ilava, Dubnica nad Váhom, Nová Dubnica, Trenčianska Teplá, Dobrá, Trenčín Autobusová Stanica, Trenčín Sídlisko Juh.

Benefity a ďalšie výhody:

* Dlhodobá práca v kmeni perspektívnej a modernej spoločnosti, * Možnosť profesijného rastu, * Čisté a klimatizované pracovisko, * Nejde o prácu za pásom, * Letný bonus * Vianočný bonus * až 100 € bonus pri jubileu alebo pracovnom výročí Doprava je zabezpečená firemným autobusom z obcí: * Bánovce nad Bebravou, Svinná, Mitice, * Ilava, Dubnica nad Váhom, Nová Dubnica, Trenčianska Teplá, Dobrá, * Trenčín Autobusová Stania, Trenčín Sídlisko Juh. Iné benefity a bonusy: * odmena pri odporučení zamestnanca (okamžitá + dodatočná), * príspevok 3% do tretieho dôchodkového piliera, * 100 € bonus pri uzavretí manželstva alebo narodení dieťaťa, * rôzne zľavy na cestovanie, nakupovanie, kultúrne a vzdelávacie podujatia a iné, * zvýhodnené stravovanie len za 0,70 € a výber z 10 jedál.

Informácie pre uchádzača:

V prípade Vášho záujmu o zaradenie do výberového konania pošlite Váš životopis. Vopred ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

- šikovné ruky a dobrý zrak (pracuje sa s menšími dielmi), - ochota pracovať v 3-zmennej prevádzke, * absolventi sú vítaní

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno