Odborný správca operačných systémov a sietí

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Odborný referent správy operačných systémov a sietí je zamestnanec s vyššou kvalifikáciou, ktorý nastavuje parametre operačných systémov počítačov a počítačových sietí za účelom zabezpečenia funkčnosti a bezpečnosti prevádzkovania počítačových systémov. Implementovanie všeobecných (firemných) programov do určitého systémového prostredia, navrhovanie postupu a technických prostriedkov pre zálohovanie dát, vykonávanie systémových zásahov v počítačových sieťach a zmien ich konfigurácie, s využitím stanovených technologických postupov vytváranie počítačových procedúr a prevádzkových programov, stanovovanie technologických postupov a noriem na ochranu dát pred zneužitím s vymedzením antivírovej ochrany, vyhodnocovanie funkčnosti a nastavení operačných systémov počítačov, výstavba, administrácia a zabezpečovanie prevádzky sietí LAN a vytváranie užívateľských aplikácií pre tieto siete a pre jednotlivé pracovné stanice, zabezpečovanie správnych a efektívnych činností základného programového vybavenia, zabezpečovanie správy serverov počítačových sietí a pod.

Informácie pre uchádzača:

Podmienkou pre prihlásenie sa uchádzača do výberového konania je plnenie požadovaných kvalifikačných predpokladov, zaslanie prihlášky do výberového konania, profesijného životopisu, motivačného listu, dokladu o vzdelaní. Váš životopis spolu s motivačným listom starostlivo posúdime. Vzhľadom na veľký záujem zo strany uchádzačov bohužiaľ nie je možné kontaktovať každého uchádzača osobne. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí budú pozvaní na výberové konanie.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaná odborná prax:
2 roky v odbore

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
pokročilejšie využívanie výpočtovej techniky

Úroveň znalosti cudzieho jazyka:
pokročilá znalosť cudzieho jazyka

Administratívne zručnosti:
samostatnosť, flexibilita, schopnosti prijať zodpovednosť, odolnosť voči senzorickej záťaži, organizačné zručnosti, písomný prejav, slovný prejav, schopnosť vyjadrovania

Špeciálne zručnosti:
znalosť operačných systémov Microsoft Windows Server, Red Hat Enterprise Linux, databázového prostredia Oracle

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa