custom-banner

Reportingový účtovník (Ref. č.: 1-11-33526/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme technicko-reportingového analytika, ktorý bude spracovávať finančné analýzy na globálnej úrovni. Bude sa "vŕtať" v Exceli, rôznych aplikáciách a v neposlednom rade bude participovať na technických zlepšeniach a riešeniach. Okrem iného bude automatizovať požiadavky z businessu, spolupracovať s tímom VBA a participovať na rôznych projektoch. Zdá sa Vám táto ponuka zaujímavá? Dajte nám o sebe vedieť a aplikujte na pozíciu.

Benefity a ďalšie výhody:

Spoločnosť, pre ktorú hľadáme vhodného kandidáta na túto pozíciu ponúka balík zaujímavých a lákavých benefitov. Čaká na Vás 13. plat, sick days, ticket compliments, rôzne zľavy a mnoho iných.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

Vhodný uchádzač na túto pozíciu by mal spĺňať nasledovné požiadavky: - Min. 5 rokov skúsenosti s finančným reportingom/spracovaním finančných analýz - Aktívna znalosť anglického jazyka (slovom aj písmom)-C1 - MS Excel na pokročilej úrovni (funkcie, pivotky, VBA výhodou) - Motivácia pracovať s reportami a analýzami - Pozitívna vzťah k technológiám (záujem o aplikácie, technické riešenia a pod.)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)