Zákaznícky servis - e-shop s oblečením, až 1300€/m

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1100 EUR
    1100 - 1300€ btto/mes.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáte zaujímavú prácu a chcete byť pri rozbehu nového projektu? Tak hľadáme práve Vás! Pre novovznikajúci zákaznícky servis medzinárodného e-shopu s oblečením hľadáme nových kolegov a kolegyne. Vašou náplňou práce bude vybavovanie klientských požiadaviek, dotazov a reklamácií - nejde o aktívny predaj! Nie je treba žiadna predchádzajúca prax, všetko Vás radi naučíme - dôležité je Vaše nadšenie, pro-klientsky prístup a chuť na sebe ďalej pracovať. Ponúkame Vám okrem zaujímavej mzdy v rozmedzí od 1100 až 1300€ za mesiac aj množstvo benefitov - od 100% preplácania pracovnej neschopnosti až po príspevok na šport, stravné lístky či oddychovú zónu priamo na pracovisku. Tento nový zákaznícky servis sa otvára v Bratislave - samozrejmosťou je relokačný príspevok vo výške 600€, a to, že Vám pomôžeme s hľadaním vhodného ubytovania. Prvých 6 dní od nástupu Vám zaplatíme hotel a počas tej doby pomôžeme s presťahovaním a vyriešením formalít okolo nového bývania.

Benefity a ďalšie výhody:

- Práca v medzinárodnom tíme, - možnosť kariérneho rastu,- 3 dni dovolenky + 3 dni sick days naviac, - 100% preplácanie pracovnej neschopnosti, - príspevok do III. piliera, - životné a neživotné poistenie - extra príplatky za večerné zmeny a víkendy, - MultiSport karta, - príspevok na stravovanie nad rámec zákona - príjemné pracovné prostredie s chill-out zónou (Xbox, stolný futbal, masážne kreslo, knižnica, ...), - parkovacie miesto pre auto, bicykel, - teambuildingové aktivity (vianočný večierok, plážový volejbal, bowling, dni pre zdravie, masáže, jóga), - hneď od začiatku môžete počítať so 100% podporou, všetko Vás naučíme.

Všeobecne požadované znalosti:

- Ukončené stredoškolské vzdelanie, - užívateľská znalosť práce na PC, - znalosť českého jazyka (C1) a zároveň anglického jazyka (B1), - komunikatívnosť, pohotovosť - silná orientácia na detail, samostatnosť, spoľahlivosť, - prozákaznícky prístup.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
    Český jazyk (začiatočník - A2)