Vedúci odboru - odbor kvality a trvalo udržateľného rozvoja

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Odborný manažér je vysokokvalifikovaný zamestnanec, ktorý riadi zverený útvar a komplexne realizuje riadiace činnosti smerujúce k naplňovaniu strategických cieľov rozvoja spoločnosti. Riadenie, organizovanie a kontrola najzložitejších procesov vo zverenom útvare, plánovanie podnikateľských aktivít vo zverenom útvare a využitie ich kapacít, vedenie zamestnancov, prideľovanie úloh, motivovanie, hodnotenie zamestnancov, identifikácia a riešenie problémov, zabezpečenie efektívnosti hospodárenia zvereného útvaru a hodnotenie výkonnosti zamestnancov daného útvaru a zabezpečovanie ďalších personálnych činností, riadenie a kontrola bezpečnosti a hygieny práce vo zverenom útvare, vedenie príslušnej technickej a prevádzkovej dokumentácie, vysoká miera zodpovednosti za škody a pod.

Informácie pre uchádzača:

Váš životopis spolu s motivačným listom starostlivo posúdime. Vzhľadom na veľký záujem zo strany uchádzačov bohužiaľ nie je možné kontaktovať každého uchádzača osobne. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí budú pozvaní na výberové konanie. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
manažérske štandardy, riadiace zručnosti, komunikačné zručnosti, schopnosť prijať zodpovednosť, schopnosť rozvíjať sa, kreativita a strategické myslenie, rozhodnosť, odolnosť voči záťaži

Požadovaná odborná prax:
5 rokov

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
využívanie výpočtovej techniky pre bežné kancelárske práce

Úroveň znalosti cudzieho jazyka:
dobrá

Administratívne zručnosti:
písomný prejav, slovný prejav, schopnosť vyjadrovania

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa