Vedúci pracovnej skupiny - parťák

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Riadenie pracovnej skupiny 6 - 20 pracovníkov (komplexné riadenie montérskych a zváračských kapacít, vlastných ako aj subdodávky).
Jedná sa o výstavbu, údržbu, opravu oceľových konštrukcií a technológií - ide hlavne o vysoko teplotné pece, rôzne ohrievače vzduchu a komponenty s tým súvisiace.
Aktívna účasť v tendrovej fáze pre vypracovanie plánu a spôsobu opravy.
Aktívna účasť pri plánovaní a tvorbe interných montérskych/zváračských kapacít po stránke personálnej, vybavenia, postupov a smerníc.
V rámci pozície možné vycestovanie na zákazky v rámci Slovenska a do štátov Európskej únie.

Benefity a ďalšie výhody:

Možnosť ubytovania v Košiciach - hradené zamestnávateľom.
Ďalšie benefity a bonusy budú upresnené na 2.kole pohovorov

Informácie pre uchádzača:

Požadované sú vedomosti o ťažkých mechanizmoch v súvislosti s požiadavkou na technické zabezpečenie stavby (jedná sa o zdvíhacie zariadenia ako sú žeriavy, potrebné vedieť posúdiť aké typy žeriavov sú vhodné pre jednotlivé projekty).
Schopnosti a skúsenosti s riadením 3 - 5 projektov väčšieho rozsahu pri dodávke a inštalácii oceľových konštrukcií, potrubí a tlakových nádob/agregátov v ťažkom priemysle ako je hutnícky, energetický, chemický priemysel a priemysel výroby stavebných strojov, petrochemický a potravinársky priemysel atď.
Schopnosť analyzovať dopyt na dodávku technologických celkov a ich realizáciu po stránke uskutočniteľnosti, nie po stránke detailnej normotvorby pre jednotlivé úkony.
Spoluúčasť na príprave vhodného postupu opravy a odhadovanej náročnosti projektu, čo do odhadovanej úrovne nasadených kapacít a časového trvania realizácie technologických celkov / oceľových konštrukcií. Detailná normotvorba nie v náplni práce.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity