Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:od 31.10.2019
Informácie o pracovnom mieste
výroba jedál v teplej a studenej kuchyni
príprava hotových jedál a jedál na objednávku
výdaj jedál pri bufetovej forme stravy
kontrola a dodržiavanie technológie prípravy jedál a platných
koordinácia objednávok potravín a surovín pre kuchyňu
organizácia práce v kuchyni
dodržiavanie zásad SVP a HACCP
príprava kalkulácii, evidencia výdaja stravy,
spolupodiela sa na vytváraní nových jedálnych lístkov a sezónnej ponuky
zodpovednosť za zverené hodnoty
Benefity a ďalšie výhody:
príjemné prostredie rodinného hotela
prevažná časť pobytových hostí s polpenziou
možnosť využívať hotelový wellnes v osobnom voľne
možnosť bezplatného zamestnaneckého ubytovania
Informácie pre uchádzača:
minimálna dĺžka praxe v hotelovej kuchyni minimálne 5 rokov
tímový hráč
kreativita, zmysel pre zodpovednosť a poriadok
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
-
Vhodné pre absolventov:Áno
-
Vhodné pre mladistvého:Áno