Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

výroba jedál v teplej a studenej kuchyni
príprava hotových jedál a jedál na objednávku
výdaj jedál pri bufetovej forme stravy
kontrola a dodržiavanie technológie prípravy jedál a platných
koordinácia objednávok potravín a surovín pre kuchyňu
organizácia práce v kuchyni
dodržiavanie zásad SVP a HACCP
príprava kalkulácii, evidencia výdaja stravy,
spolupodiela sa na vytváraní nových jedálnych lístkov a sezónnej ponuky
zodpovednosť za zverené hodnoty

Benefity a ďalšie výhody:

príjemné prostredie rodinného hotela
prevažná časť pobytových hostí s polpenziou
možnosť využívať hotelový wellnes v osobnom voľne
možnosť bezplatného zamestnaneckého ubytovania

Informácie pre uchádzača:

minimálna dĺžka praxe v hotelovej kuchyni minimálne 5 rokov
tímový hráč
kreativita, zmysel pre zodpovednosť a poriadok

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vhodné pre mladistvého:
    Áno