Kuchár, mäsiar

02.10.2019 DORA Gastro Slovakia, a. s.
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Slovensko
okres Trnava
Trnava
A. Žarnova 11
91701

Trnava
Typ pracovnej ponuky: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo; Kuchár, Mäsiar
Ponúkaný plat (základná mzda): 750 EUR
Termín nástupu do práce: ihneď
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Iné výhody:

Prémie do 10 %.

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
750 € za mesiac

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
22. 8. 2019

Dátum poslednej aktualizácie:
22. 8. 2019

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na neurčitý čas

Pracovná oblasť:

Potravinárstvo

Náplň (druh) práce
- Vykonáva kvantitatívne a kvalitatívne preberanie mäsa, mäsových výrobkov, hydiny a rýb.
- Sleduje podmienky uskladnenia, vykonáva ošetrovanie uskladneného tovaru.
- Stará sa o hygienu skladovacích priestorov a používaného náradia.
- Pravidelne mäso kuchynsky opracováva.
- Vydáva mäso a mäsové výrobky z chladiacich priestorov, porciuje ho pred spracovaním.
- Vedie predpísanú dokumentáciu súvisiacu s príjmom a výdajom tovaru.
- Má hmotnú zodpovednosť.
- Dodržiava zásady HACCP.
- Preberá a pripravuje materiál na výrobu jedla.
- Vykonáva sanitáciu určených prostriedkov a priestorov.
- Pomáha pri výrobe jedla podľa predpísaných receptúr (príprava, spracovanie, vlastné varenie).
- Dodržiava postupy a receptúry pri príprave jedla.
- Vykonáva delenie a balenie jedál podľa objednávok (výdajne, dovárania, externí odberatelia).
- Dodržiava postupy pri výrobe jedla.

Ponúkané výhody
Prémie do 10 %.

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 6:00
do 14:30

Práca na zmeny:
jednozmenný pracovný režim

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Nie

Všeobecne požadované znalosti:

Ponúkané výhody

Prémie do 10 %.


Požadované vzdelanie

Nižšie stredné odborné vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie


Dĺžka praxe

aspoň 3 roky


Certifikáty

Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (zdravotný, potravinársky preukaz) podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)


Zručnosti, schopnosti
Všeobecné spôsobilosti:
  • samostatnosť
  • manuálna zručnosť
  • fyzická zdatnosť

Osobnostné predpoklady
  • pozornosť
  • spoľahlivosť