Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Slovensko
Žilinský kraj
okres Liptovský Mikuláš
Demänovská Dolina
Wellness Hotel Repiská 31
03251

okres Liptovský Mikuláš
Typ pracovnej ponuky: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo; Kuchár
Ponúkaný plat (základná mzda): 620 EUR
Termín nástupu do práce: ihneď
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Iné výhody:

Mzdové ohodnotenie je stanovené dohodou v závislosti od odbornosti a skúseností uchádzača. K základnej zložke budú vyplácané prémie a ďalšie mzdové zvýhodnenia (za prácu vo sviatok, prácu v sobotu a v nedeľu, za prácu nadčas atď.). Zamestnancom ďalej poskytujeme:
- zamestnanecké ubytovanie,
- zamestnanecké stravovanie,
- príspevok zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové poistenie,
- rôzne ďalšie príspevky zo sociálneho fondu.
Zamestnancom je umožnené pracovať na turnusy (5 dní sa pracuje v 11,5 hod. pracovných zmenách, 5 dní je voľno). Pracuje sa v delených zmenách od 7,00 hod. do 22,00 hod s prestávkou v práci od 14,00 ho. do 17,00 hod.
+ zabezpečenie ubytovania

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
620 € za mesiac

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
13. 8. 2019

Dátum poslednej aktualizácie:
2. 9. 2019

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na určitú dobu
počet mesiacov: 12

Pracovná oblasť:

Gastronómia

Náplň (druh) práce
Spolupracuje pri výrobe jedál, obsluhuje kuchynské stroje, vykonáva ostatné práce podľa pokynov kuchára.

Ponúkané výhody
Mzdové ohodnotenie je stanovené dohodou v závislosti od odbornosti a skúseností uchádzača. K základnej zložke budú vyplácané prémie a ďalšie mzdové zvýhodnenia (za prácu vo sviatok, prácu v sobotu a v nedeľu, za prácu nadčas atď.). Zamestnancom ďalej poskytujeme:
- zamestnanecké ubytovanie,
- zamestnanecké stravovanie,
- príspevok zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové poistenie,
- rôzne ďalšie príspevky zo sociálneho fondu.
Zamestnancom je umožnené pracovať na turnusy (5 dní sa pracuje v 11,5 hod. pracovných zmenách, 5 dní je voľno). Pracuje sa v delených zmenách od 7,00 hod. do 22,00 hod s prestávkou v práci od 14,00 ho. do 17,00 hod.

+ zabezpečenie ubytovania

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 7:00
do 22:00

Práca na zmeny:
delené zmeny

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Nie

Všeobecne požadované znalosti:

Ponúkané výhody

Mzdové ohodnotenie je stanovené dohodou v závislosti od odbornosti a skúseností uchádzača. K základnej zložke budú vyplácané prémie a ďalšie mzdové zvýhodnenia (za prácu vo sviatok, prácu v sobotu a v nedeľu, za prácu nadčas atď.). Zamestnancom ďalej poskytujeme:
- zamestnanecké ubytovanie,
- zamestnanecké stravovanie,
- príspevok zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové poistenie,
- rôzne ďalšie príspevky zo sociálneho fondu.
Zamestnancom je umožnené pracovať na turnusy (5 dní sa pracuje v 11,5 hod. pracovných zmenách, 5 dní je voľno). Pracuje sa v delených zmenách od 7,00 hod. do 22,00 hod s prestávkou v práci od 14,00 ho. do 17,00 hod.
+ zabezpečenie ubytovania


Požadované vzdelanie

Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár


Dĺžka praxe

aspoň 3 mesiace


Certifikáty

Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (zdravotný, potravinársky preukaz) podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)


Zručnosti, schopnosti
Všeobecné spôsobilosti:
  • fyzická zdatnosť

Ďalšie požiadavky:

- prax v hotelovej kuchyni,
- hygienické minimum,
- zdravotný preukaz,
- spôsobilosť na prácu v noci


Osobnostné predpoklady
  • spoľahlivosť