Si absolvent, nevyhovuje ti klasické zamestnanie od-do?

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Zarábaj s ADRIMauto!

Si absolvent, hľadáš prácu, alebo Ti nevyhovuje klasické zamestnanie od-do?
Jazdi v našom tíme kedy to Tebe vyhovuje a zarob si ozaj slušné peniaze.

NEPOTREBUJEŠ VLASTNÉ AUTO, ANI TAXI KONCESIU

Nemáš vlastné auto, nemáš koncesiu Taxi? To všetko za Teba zabezpečí ADRIMauto a Ty len jazdíš a zarábaš. ADRIMauto Ti dá iba nové autá, ktoré majú všetko potrebné (Taxi PZP a Taxi havarijné poistenie, koncesiu, označenie, atď.).

100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI, JAZDÍŠ KEDY CHCEŠ

Spokojnosť vodičov je pre nás prvoradá, preto si môžeš vybrať termín jazdenia, ktorý je podľa tvojich predstáv. Jazdiť môžeš v týchto 8 hod. termínoch: 6:00 - 14:00, 14:00 - 22:00 a 22:00 - 6:00. Rezervácie termínov si vytvárajú vodiči v našom on-line rezervačnom kalendári.

ZÁROBOK NIE JE NIČÍM OHRANIČENÝ

ADRIMauto zamestnáva vodičov na zmluvu o spolupráci. napríklad: Odjazdíš 50 jázd a zarobíš si 500€ týždenne (čím viac jazdíš, tým viac zarábaš) . ADRIMauto Ti poskytne nové auto, vrátane pohonných hmôt, diaľničnej známky a všetkých služieb súvisiacich s autom. Prísun zákazníkov zaručený cez svetoznámy Bolt.

NÁBOR PREBIEHA PRÁVE TERAZ

Volaj na 0911 586 132, za info nič nedáš. Žiadne životopisy a zložité výberové konania, príležitosť je tu a teraz. Nehľadáme “absolventa s praxou”, ale otvorenú myseľ a flexibilitu. ADRIMauto je šanca aj pre Teba

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B