Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.
#TsmeMy

    REPREZENTANT PREDAJA A SERVISU NA ZÁKAZNÍCKEJ LINKE

    Slovak Telekom

    Informácie o pracovnom mieste

    Miesto práce

    Košice
    Košice


    Pozícia / odvetvie

    Obchod; Pracovník podpory predaja

    Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

    Pracujte v tíme, ktorý každý deň inšpiruje a pomáha. Buďte tými, s kým sa zákazníci radia

    Sme súťaživí a vieme dobre komunikovať s ľuďmi. Zákazníkom pomáhame vybrať si z našich produktov a služieb. Aktívne im ponúkame paušály, telefóny, internet, televíziu, ale aj špeciálne služby a novinky ako napríklad SmartHome. Sme odborníci, ktorých zákazníci kontaktujú, keď potrebujú poradiť alebo rýchlo niečo vyriešiť.
    Niekedy sú naše dni náročné, hlavne keď na našu zákaznícku linku volá naraz viac zákazníkov. Aj predajné plány nám dajú zabrať. Avšak vždy sa vieme spoľahnúť na pomoc šéfa i tímu a výsledok nášho predajného úsilia radi vidíme každý mesiac na výplatnej páske.

    Čomu sa budete venovať
    Zákazníkom, ktorí nás kontaktujú na zákazníckej linke, budete:
    • odpovedať na ich otázky ohľadom našich služieb
    • riešiť s nimi rôzne situácie od výšky faktúry po zmenu či aktiváciu konkrétnej služby
    • aktívne ponúkať služby Telekomu, ktoré zákazník ešte nemá

    Všetko Vám najprv dôkladne vysvetlíme a zaškolí Vás náš profi tím trénerov a koučov. Tí majú pre Vás pripravený tréningový plán, s ktorým budete v obraze a dobre pripravení na prácu so zákazníkmi.

    Spokojnosť zákazníka súvisí aj s dostupnosťou nášho kontaktného centra, preto pracujeme v dvojzmennej prevádzke od 8,00 – 21,00 hod., počas pracovných dní (PO-PIA) v 8-hodinových zmenách.

    Toto pracovné miesto obsadzujeme formou personálneho leasingu.



    Ponúkaný plat

    650 EUR

    Upresnenie platových podmienok

    650€

    Benefity a ďalšie výhody

    Čo Vám ponúkame: Celková mzda po zaškolení sa pohybuje od 1000 € vyššie => základná mzda je 650 € + mesačná variabilná zložka mzdy je v priemere 400 € - v závislosti od tvojich individuálnych výsledkov. Príjem si vďaka variabilnej zložke mzdy, ktorá odráža plnenie Vašich predajných cieľov, viete vo veľkej miere ovplyvniť sami. Ponúkame Vám aj: • neobmedzený zamestnanecký paušál s mobilom a 20 GB dát + 50 € kredit na prečerpanie (platba SMS cestovných lístkov, SMS parkovanie, ďalšie mobilné služby) + DEEZER zadarmo - streamingová hudobná služba, ktorá vám ponúka prístup k viac ako 40 miliónom hudobných skladieb • MAGIO TV budete mať u nás zadarmo, ďalšie produkty Telekomu Vám dáme za výhodné ceny alebo ich budete môcť testovať zadarmo • STRAVENKY v hodnote 4,50 € za odpracovaný deň Vám poskytneme cez gastrokartu akceptovanú v širokej sieti prevádzok a obchodov • širokú ponuku benefitov v oblasti zdravotnej starostlivosti, športu a kultúry pravidelne organizujeme Dni zdravia, kde môžete zistiť, ako „na tom ste“ s rôznymi zdravotnými parametrami; pre športovcov máme v ponuke MultiSport kartu • vlastné vzdelávacie centrum a širokú škálu interných aj externých školení • rôzne motivačné súťaže, v ktorých môžete vyhrať napríklad aj dovolenku do Tenerife

    Termín nástupu do práce

    9.9.2019

    Druh pracovného pomeru

    plný úväzok

    Požiadavky na zamestnanca

    Minimálne požadované vzdelanie

    vysokoškolské II. stupňa

    Všeobecne požadované znalosti

    Koho hľadáme?
    Zákaznícky orientovaného kolegu s príjemným vystupovaním, ktorý zvláda zákazníkov s úsmevom. Na pohovore nás bude zaujímať…
    • ako riešite niektoré situácie so zákazníkmi
    • aký je váš vzťah predaju
    • aj ako zvládate stresové situácie

    - skúsenosti s prácou so zákazníkom sú vítané

    - užívateľská znalosť MS Office



    Vhodné pre absolventov

    Áno

    Vhodné pre absolventov

    Áno

    Kontakt
    Zaujala ťa pracovná pozícia?
    Ozvi sa nám!
    Zaujala ťa pracovná pozícia?
    Ozvi sa nám!