Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Slovensko
Žilinský kraj
okres Martin
Martin
Hviezdoslavova 62
03601

okres Martin
Typ pracovnej ponuky: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo; Kuchár
Ponúkaný plat (základná mzda): 624 EUR
Termín nástupu do práce: ihneď
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Iné výhody:

Dovolenka nad rámec Zákonníka práce , DDP.

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
624 € za mesiac

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
29. 7. 2019

Dátum poslednej aktualizácie:
30. 7. 2019

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na určitú dobu
počet mesiacov: 12

Pracovná oblasť:

Gastronómia

Informácie o sprostredkovaní:

Informácie pre záujemcu:Prosíme záujemcov, aby svoj životopis a súhlas so spracovaním osobných údajov poslali na uvedenú e-mailovú adresu, resp. adresu sídla centra.

Náplň (druh) práce
- Výroba a výdaj bežných druhov teplých jedál, obsluha viacúčelového kuchynského stroja,
- príprava jedál podľa diétnych obmedzení.

Ponúkané výhody
Dovolenka nad rámec Zákonníka práce , DDP.

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 6:00
do 14:00

Práca na zmeny:
jednozmenný pracovný režim

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Nie

Všeobecne požadované znalosti:

Ponúkané výhody

Dovolenka nad rámec Zákonníka práce , DDP.


Požadované vzdelanie

Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár


Dĺžka praxe

aspoň 3 roky


Certifikáty

Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (zdravotný, potravinársky preukaz) podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)


Zručnosti, schopnosti
Ďalšie požiadavky:

Platný zdravotný poukaz, ovládanie hygienických predpisov, dobré ovládanie jednotlivých receptúr a technologických postupov pri príprave jedál.


Osobnostné predpoklady
  • pozornosť
  • komunikatívnosť
  • praktické myslenie