vedúci úseku javiskovej techniky

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Štátne divadlo Košice
    Hlavné nám. 1, Košice
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    Funkčný plat v zmysle platných právnych predpisov (zákon č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme) a podnikovej kolektívnej zmluvy.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 2.9.2019

Informácie o pracovnom mieste

Organizovanie, riadenie, koordinácia a kontrola práce úseku javiskovej techniky, pod ktorý patria oddelenia: svetla, zvuku, stavby, garderóby, vláseniek a rekvizít. Zabezpečovanie a kontrola dodržiavania bezpečnosti pri práci, predpisov požiarnej ochrany, súvisiacich právnych a vnútorných predpisov. Odsúhlasovanie mesačných plánov práce jednotlivých oddelení úseku s dôrazom na zabezpečovanie hospodárnych a racionálnych pracovných postupov v súlade s umeleckými potrebami divadla. Zabezpečovanie pracovnej disciplíny zamestnancov úseku. Kontrola dochádzky a dodržiavania limitov pracovného času v súlade so Zákonníkom práce. Oboznamovanie sa so stavom bezpečnosti vyhradených technických zariadení. Zodpovednosť za zaškolenia zamestnancov úseku na ich obsluhu. Zodpovednosť za zaradenie zamestnancov úseku na prácu a pracovisko so zreteľom na ich spôsobilosti a zdravotný stav.

Informácie pre uchádzača:

Pracovné miesto vo vedúcej pozícii vo verejnom záujme na III. st. riadenia, vhodné pre uchádzača vysokoškolsky vzdelaného v odbore strojárstvo, s riadiacimi schopnosťami, dobrými organizačnými schopnosťami, odolného voči stresu, so zodpovedným prístupom k práci, dôsledného a flexibilného, na pracovný pomer na určitú dobu s možnosťou predĺženia na neurčitý čas.

Termín zasielania žiadostí a životopisov s pripojeným súhlasom dotknutej osoby so spracovaním osobných údajov na účel výberu na voľné pracovné miesto vedúci úseku javiskovej techniky v Štátnom divadle Košice je do 15.8.2019.

Všeobecne požadované znalosti:

komunikatívna spôsobilosť
informačná gramotnosť


Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa

Iné znalosti:

Microsoft Excel, Microsoft Word