Profesionálna predajkyňa v Klenotníctve Mikuš Diamonds v Bratislave, Eurovea

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Eurovea, Pribinova
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1300 EUR
    1300 EUR brutto plus atraktívne odmeny v závislosti od dosiahnutého obratu
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Koho očakávame?
Do našej výnimočnej predajne jedinečných šperkov hľadáme rovnako výnimočnú dámu, ktorá sa bude v príjemnom prostredí, obklopená nádhernými šperkmi (pre ktoré bude mať v srdci vášeň a v rukách cit), v spolupráci s milými kolegyňami starať o spokojnosť našich potenciálnych aj stálych klientov, vo väčšine prípadov pánov, ktorí si radi nechajú od osôb ženského pohlavia poradiť a vybraný model adekvátne odprezentovať. Pokiaľ dokážete spojiť dve základné slová, ktoré túto pozíciu charakterizujú – profesionalita a predaj, ste pri správnej pracovnej ponuke práve pre Vás.
Vaša náplň práce bude spočívať v prvom rade v schopnosti byť pozitívne naladená, vedieť vycítiť nastavenie nášho klienta a následne zvoliť správny komunikačný mód. Jej neodmysliteľnou súčasťou je chuť naučiť sa všetko potrebné o diamantoch, prírodných drahých kameňoch, zlate a v neposlednom rade firemnej politike spočívajúcej v jednoduchom princípe a hesle našej spoločnosti: Chceme byť rodinným klenotníkom nášho klienta.
Okrem už spomínanej zručnosti komunikácie na vysokej úrovni a schopnosti vytvoriť si s kolegyňami a kolegami pozitívny pracovný vzťah, nás oslovíte schopnosťou empatie a asertivity (za predpokladu, že viete odhadnúť, ktorú z nich kedy využiť – určite chápete, že nechceme, aby sa míňali účinkom :). Máme medzi sebou radi ľudí vedomých si svojej hodnoty (zo skúsenosti vieme, že práve títo nemajú problém odovzdávať hodnoty akéhokoľvek charakteru ďalej); ľudí, ktorí ctia lojalitu, tá je v našom obore mimoriadne dôležitá a ak týchto pár predpokladov spĺňate, je nám jasné, že zodpovednosť vlastne ani nemusíme spomínať, tá k Vám určite automaticky patrí. Na záver už len maličkosť: prostredie a tovar, s ktorým budete každodenne v kontakte, nejdú s potrebou odbehnúť si na cigaretku na dva ťahy (pri všetkej úcte ku skvelému songu) dohromady ani náhodou...

Benefity a ďalšie výhody:

Čo ponúkame?
Možnosť získať všetky dostupné informácie o drahokamoch od odborníkov zo Slovenského gemologického inštitútu. V duchu starej pravdy, že čo sa raz naučíte, to Vám už nikdy nikto nevezme, Vám chceme dať v tejto možnosti trvalú hodnotu a výhodu oproti akejkoľvek konkurencii. Kvalitné zaškolenie nepovažujeme za formalitu, naopak vieme, že pre Váš neutíchajúci záujem zostať s nami na jednej diamantovej lodi, je práve tento krok kľúčový.
O tom, že naše šperky sú jedinečné, sa budete môcť presvedčiť vždy, keď si tie Vaše – pracovné – budete v štýlovom oblečení nasadzovať, rovnako ako v prípade, keď ktorýkoľvek z nich budete chcieť za zvýhodnenú cenu zakúpiť.
Neodmysliteľnou súčasťou benefitov v Mikuš Diamonds je motivačné ohodnotenie a samozrejmosťou slušnosť v jednaní a dohodách na všetkých manažérskych stupňoch.
Pracovať budete v komfortnom prostredí na rešpektovanej pozícii.

Informácie pre uchádzača:

Tušíte správne, cítiť sa v práci ako princezná Arabela máte na dosah ruky zaslaním kvalitného motivačného listu (pokiaľ už máte univerzálny, ten nám, prosím, neposielajte, veľmi by sme chceli naozaj vedieť, prečo sme Vás našou ponukou oslovili) a CV na adresu email
Sľubujeme, že všetko zodpovedne prečítame a podľa najlepšieho uváženia vyberieme a na osobný pohovor pozveme naše možné budúce kolegyne.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (začiatočník - A2)