Kuchár (okrem šéfkuchára)

02.09.2020 Nemocnica s poliklinikou Spišská Nová Ves, a.s.
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Slovensko
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Janského 1
05201

okres Spišská Nová Ves
Typ pracovnej ponuky: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo; Kuchár, Šéfkuchár
Ponúkaný plat (základná mzda): 624 EUR
Termín nástupu do práce: ihneď
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Iné výhody:

Príspevok na dopravu, ubytovanie, stravovanie, zamestnanecké karty, podpora vzdelávania a rozvoja, zamestnanecké akcie...

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
624 € mesačne

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
4. 6. 2019

Dátum poslednej aktualizácie:
23. 12. 2019

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na určitú dobu
počet mesiacov: 12

Pracovná oblasť:

Gastronómia

Náplň (druh) práce
- Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, diéty, dressingy, oblohy).
- Zodpovednosť za kvalitu všetkých pripravovaných pokrmov.
- Zodpovednosť za dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
- Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka v spolupráci s asistentom výživy.
- Vykonávanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál podľa pokynov nadriadeného.
- Meranie teploty hotových jedál pripravených na export na oddelenia v zmysle HACCP.
- Zodpovednosť za príručný sklad, sledovanie správnych skladových zásob základných surovín vo všetkých skladoch.
- Zodpovedá za výdaj materiálových a tovarových zásob z príručného skladu.
- Zodpovednosť za správne odobratie, uskladnene a označenie vzoriek jedál.
- Dodržiavanie správnej kvality hotových jedál.
- Rozdeľovanie pripravených pokrmov na samostatné porcie podľa stanoveného počtu z oddelení.
- Zodpovednosť za používanie a starostlivosť o kuchynské náradie a vybavenie.
- V prípade potreby zabezpečuje umiestnenie prijatých zásob do regálov a miest na to určených v príručnom sklade.
- Dodržiavanie predpísaných termínov na výdaj stravy a aranžovanie pripravovaných pokrmov.
- Riadi a oboznamuje sa pravidelne s HACCP.

Ponúkané výhody
Príspevok na dopravu, ubytovanie, stravovanie, zamestnanecké karty, podpora vzdelávania a rozvoja, zamestnanecké akcie...

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 06:00
do 14:30

Práca na zmeny:
jednozmenný pracovný režim

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Nie

Všeobecne požadované znalosti:

Ponúkané výhody

Príspevok na dopravu, ubytovanie, stravovanie, zamestnanecké karty, podpora vzdelávania a rozvoja, zamestnanecké akcie...


Požadované vzdelanie

kuchár
Nižšie stredné odborné vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie


Dĺžka praxe

bez požiadavky na odbornú prax


Zručnosti, schopnosti
Všeobecné spôsobilosti:
  • samostatnosť

Ďalšie požiadavky:

zodpovednosť, samostatnosť, flexibilita, aktívny prístup, dodržiavanie pravidiel, spoľahlivosť, schopnosť pracovať v tíme


Osobnostné predpoklady
  • spoľahlivosť