Manažér výroby

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    2500 EUR
    Finálna výška mzdy bude samozrejme závisieť od predchádzajúcich skúseností kandidáta, klient bude brať do úvahy platové očakávania vhodných kandidátov
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme skúseného Manažéra výroby, ktorý bude zodpovedný za plánovanie a manažment výroby. Hlavnou úlohou bude zabezpečiť efektívne fungovanie výrobného procesu a zlepšovanie výrobných postupov. Kandidát by mal mať skúsenosti s výrobou a manažmentom, ako aj s prácou s master datami.

- Kompletná zodpovednosť za technické zabezpečenie      pre potreby výroby
- Zodpovednosť za plánovanie výroby a kvalitu výroby
- Kapacitné a personálne plánovanie
- Riadenie útvaru s technickou, personálnou a
  organizačnou zodpovednosťou (cez 150 ľudí)
- Kompletná a priama zodpovednosť za rozpočet a
  náklady
- Rozvoj a kvalifikácia priradených zamestnancov

Benefity a ďalšie výhody:

- byť pri zrode novo vznikajúcej spoločnosti
- nastaviť procesy od samého začiatku spustenia
  výroby 
- práca v bezpečnom a stabilnom pracovnom prostredí 
- široká škála finančných aj nefinančných benefitov
  bližšie špecifikovaná na pohovore u klienta

Informácie pre uchádzača:

Zaslaním môjho životopisu a motivačného listu, resp. inej dokumentácie beriem na vedomie, že spoločnosť PROPLUSCO spol. s r. o. bude spracúvať moje osobné údaje na účely uskutočnenia výberového konania a obsadenia uverejnenej pracovnej pozície vhodným kandidátom, a teda za účelom sprostredkovania zamestnania.

Súčasne beriem na vedomie, že moje osobné údaje budú zdieľané so spoločnosťou, pre ktorú sa uvedená pracovná pozícia obsadzuje.

Čestne vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné na základe vlastného rozhodnutia.

Zároveň naša spoločnosť pristupuje k ochrane Vašich osobných údajov seriózne a preto upriamujeme Vašu pozornosť na Poučenie dotknutej osoby, kde sa dozviete kompletné informácie o Vašich právach a spôsobe spracúvania Vašich osobných údajov https://proplusco.sk/ochrana-osobnych-udajov-gdpr

Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov. Po období 3 rokov budú údaje anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely.

Všeobecne požadované znalosti:

Hľadáme skúseného Manažéra výroby s vynikajúcimi schopnosťami plánovania výroby a kompletného manažmentu výrobného procesu /plánovanie, logistika, skladové hospodárstvo, inventúra, objednávky/. Kandidát by mal mať vynikajúce znalosti v oblasti výroby a schopnosť riadiť výrobný proces. Musí byť schopný spravovať master data a zabezpečiť ich presnosť a aktualizáciu. Výborné komunikačné a tímové schopnosti sú nevyhnutné pre úspešné riadenie tímu výrobných pracovníkov. Silné znalosti v oblasti výroby automobilových komponentov.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vyššie odborné vzdelanie
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
  • Vodičský preukaz:
    B