custom-banner

OPERATÍVNY NÁKUPCA (Ref. č.: 3-21-32323/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- Vytváranie a aktualizácia existujúcich (súčasných) cien a údajov v SAP systéme - Koordinácia nákupných aktivít na základe spolupráce s ostatnými oddeleniami spoločnosti - Vyjednávanie cien s dodávateľmi - Zabezpečenie zmlúv a objednávok pre materiály, nástroje a služby - Zosúladenie s rozvojom kvality dodávateľa s cieľom realizovať projekty Lean. Realizácia workshopov s dodávateľmi pre optimalizáciu nákladov - Koordinácia opatrení na zabezpečenie nepretržitej výroby v spolupráci s ostatnými oddeleniami - Kontrola opatrení týkajúcich sa platobnej neschopnosti dodávateľa - Zodpovednosť za odsúhlasenie dodávateľských kapacít a technických noriem - Zabezpečuje a vyjednáva kompenzáciu od strany dodávateľa v prípade reklamácií, výrobných odstávok, obalových nezrovnalostí apod.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

- SŠ alebo VŠ vzdelanie (technické, ekonomické apod.) - Prax na obdobnej pozícii min.3 roky (výrobná spoločnosť, automotive - výhoda) - Aktívna znalosť anglického jazyka (slovom a písmom min. B2) - Znalosť nemeckého jazyka - výhoda - MS Office - pokročilý - Znalosť systému SAP - výhoda - Analytické myslenie - Zameranie na výsledky - Výborné komunikačné a prezentačné schopnosti - Ochota vycestovať do zahraničia na 6 mesačný tréning do Nemecka (3 týždne v Nemecku, 1 týždeň doma)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)