Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

    VÝROBNÝ PRACOVNÍK / OPERÁTOR

    ManpowerGroup Slovensko s.r.o.

    Informácie o pracovnom mieste

    Pozícia / odvetvie

    Automobilový priemysel

    Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

    Požiadavky:
    * Schopnosť vykonávať úlohy podľa inštrukcií
    * Zameranie na kvalitu odvedenej práce
    * Ochota pracovať na zmeny
    * Nevyžaduje sa prax v automobilovom priemysle

    Jaguar Land Rover je najväčším automobilovým výrobcom vo Veľkej Británii, prináša technické inovácie a používa najmodernejšie technológie na výrobu jedných z najžiadanejších luxusných vozidiel na svete značiek Jaguar a Land Rover. Na jeseň 2018 sme otvorili náš najnovší výrobný závod v Nitre, kde vyrábame vozidlá Land Rover Discovery.

    Obsadzujeme pozície v prevádzkach karosárne, lakovne, montáže a kvality. Staňte sa súčasťou nášho tímu, kde je každý dôležitou súčasťou. Budete pracovať na výrobnej linke, kde výroba prebieha podľa vysokých štandardov kvality a určených procesov. Ak dokážete vykonávať zadané aj opakujúce sa úlohy dôsledne, byť dochvíľny/a a spoľahlivý/á a viete venovať pozornosti aj detailom, určite takéto schopnosti u nás dobre využijete.

    Pracovná pozícia operátor/ka výroby je vhodná aj pre tých, čo nemajú skúsenosti z automobilového priemyslu. Radi vás všetko naučíme! V našej Tréningovej akadémii spoločne zistíme, pre ktorú oblasť výroby máte tie najlepšie predpoklady a zabezpečíme vám potrebné školenia.

    Ponúkame prácu na plný pracovný úväzok do kmeňového stavu Jaguar Land Rover Slovakia, s požiadavkou na flexibilitu a ochotu pracovať na zmeny počas 5 dňového zmenového režimu od pondelka do piatka. Možnosť práce nadčas v závislosti od potrieb spoločnosti.


    Ponúkaný plat

    715 EUR

    Upresnenie platových podmienok

    997 € priemerný mesačný plat brutto (základná mzda 715 € + kompetenčný príplatok 77 € najneskôr po skúšobnej dobe + mesačný bonus 0-15% + 13. plat + príspevok na dopravu 20 €), atraktívne benefity a sociálny program, vernostný bonus od 200 € až do výšky 600 €, ubytovanie

    Benefity a ďalšie výhody

    · Hneď od začiatku získate zmluvu na dobu neurčitú a ste hneď naším kmeňovým zamestnancom. Ponúkaný odmeňovací balíček zahŕňa základnú mzdu, kompetenčný príplatok, mesačný výrobný bonus až do 15% (ráta sa podľa stanovených kritérií a zo súčtu základnej mzdy a kompetečného príplatku), 13-sty plat. Príplatky za nadčasy alebo za prácu cez víkend či v noci poskytujeme vyššie, ako je právne vyžadované.

    . Vernostný bonus vo výške 600€ pri nástupe v mesiacoch máj a jún, 400€ pri nástupe v mesiacoch júl a august, 200€ pri nástupe v septembri.
    Bonus bude vyplatený jednorázovo v mesiacoch február a marec 2020.
    Viac informácií a podmienky sa dozviete na výberovom konaní.

    . V prípade záujmu, ak bývate nad 70 km od Nitry, môžete využiť ubytovacie možnosti v blízkosti závodu so zabezpečenou pohodlnou a bezplatnou dopravou z/do práce. Radi vám poskytneme viac informácií, ak budete mať o uvedené služby záujem.

    · Budete pracovať v špičkovo vybavenom pracovnom prostredí, kde sa o našich zamestnancov staráme, aby mali čo najlepšie podmienky na prácu aj na oddych. Zabezpečíme vám samozrejme kvalitné pracovné oblečenie, na letné aj zimné mesiace.

    · Stravovanie len za 1 EUR. Počas prestávok si môžete oddýchnuť alebo sa občerstviť výberom zo širokej ponuky nápojov a malého občerstvenia z automatov, ktoré sú umiestnené v oddychových zónach

    · Do práce sa môžete pohodlne dopraviť našou autobusovou dopravou, ktorá je zabezpečená na rôznych trasách z okolitých miest aj obcí; ak sa rozhodnete pre inú dopravu do/z práce, poskytneme vám príspevok vo výške 20 EUR mesačne

    · Vy sami najlepšie viete, ako chcete využiť svoj voľný čas, či už na relax, vzdelávanie, starostlivosť o zdravie alebo pohodlné nákupy. Ročne vám poskytneme 300 EUR, aby ste si sami vybrali z našich Jaguar Land Rover benefitov

    · Myslíme s vami na budúcnosť: Jaguar Land Rover vám prispieva 3% zo súčtu vášho platu a kompetenčného príplatku na doplnkové dôchodkové poistenie a v plnej výške vám budeme hradiť životné a úrazové poistenie, ak sa pre ne rozhodnete

    · Váš rozvoj je pre nás dôležitý, preto ponúkame možnosť vzdelávania, školení aj kariérneho rastu

    · V Jaguar Land Rover myslíme aj na svoje okolie – staráme sa o ochranu životného prostredia a stovky našich dobrovoľníkov už podali pomocnú ruku Nitre aj okolitým komunitám.


    Termín nástupu do práce

    dohodou (ASAP)

    Druh pracovného pomeru

    plný úväzok

    Požiadavky na zamestnanca

    Minimálne požadované vzdelanie

    základné vzdelanie

    Vhodné pre absolventov

    Áno

    Vhodné pre absolventov

    Áno