Zarábaj cez víkendy na dispečingu medzinárodnej spoločnosti.

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Zavar
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    725 EUR
    725+štvrťročné odmeny
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Odštartuj svoju kariéru počas víkendov. Vieš pracovať s excelom a angličtina ti taktiež nerobí problém? Pracuj ako víkendový dispečer v medzinárodnej logistickej spoločnosti. Pracovať budeš na zmluvu neurčitú. Počas pracovného dňa bude tvojím pracovným nástrojom počítač a telefón. Väčšinu dňa budeš organizovať a koordinovať prepravu podľa denných požiadaviek, túto dopravu budeš neustále monitorovať a o aktuálnom stave budeš mať detailný prehľad, meškania budeš ihneď hlásiť. Nevyhneš sa aj administratíve a archivácii dokumentov. Víkendové zmeny sú rozdelené na krátky a dlhý týždeň - piatok 14:00 – 22:00 (8 hodín) / piatok 22:00 – 10:00 (12 hodín) - sobota 10:00 – 18:00 (8 hodín) / sobota 18:00 – 02:00 (8 hodín) - nedeľa 18:00 – 08:00 (14 hodín) Ak si absolvent alebo nemáš skúsenosti s touto prácou nevadí - zaučíme ťa. S excelom si musíš tykať, najlepšie po anglicky.

Benefity a ďalšie výhody:

Aj keď je to práca iba cez víkendy, pracuješ na pracovnú zmluvu na dobu neurčitú. Dostaneš príspevok na dopravu, doplnkové dôchodkové sporenie, narodeninovú poukážku, príspevok na rekreáciu, takisto stravné 4 eurá na deň plne hradené zamestnávateľom. Ver nám - nie je toho málo :-)

Všeobecne požadované znalosti:

- znalosť MS Office, najmä MS Excel - databáza, filtrovanie - komunikácia v anglickom jazyku B2 Ak vieš,čo to, o legislatíve dopravy v EU je to pre teba výhodou. Takisto schopnosť rýchleho rozhodovania a odolnosť voči stresovým situáciám.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou