Prevádzkar závodnej kuchyne v Martine

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Sporadické vycestovanie do centrálnej kuchyne do Žiliny (porady, zastupovanie)
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    780 EUR
    Osobné ohodnotenie do výšky 220 €/mesačne brutto - odmeny, príplatky v závislosti od plnenia úloh
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Do závodnej kuchyne v Martine hľadáme samostatného, zodpovedného kolegu s výbornými organizačnými a komunikačnými schopnosťami, ktorý má skúsenosti v oblasti prevádzkovania gastronomických zariadení.

Zodpovednosť za chod kuchyne, výdajne stravy a bufetu
Komunikácia so zákazníkmi
Riadenie a zabezpečovanie personálu, motivácia zamestnancov
Objednávanie tovarov a surovín
Normovanie a tvorba jedálnych lístkov
Vedenie skladového hospodárstva a gastro záznamov v softvéri
Výkon a kontrola inventúr
Kontrola dodržiavania zásad HACCP
Zavádzanie noviniek a inovácií
Sledovanie trendov na trhu v tejto oblasti
Zabezpečovanie čistoty a poriadku
Pravidelné reportovanie

Benefity a ďalšie výhody:

Práca v stabilnej spoločnosti
Výhodné stravovanie
Voľné víkendy
Osobné ohodnotenie v zmysle plnenia kritériá

Informácie pre uchádzača:

Dovoľujeme si informovať uchádzačov, že kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú kladené požiadavky a majú prax v gastro segmente.

Všeobecne požadované znalosti:

Zdravotný preukaz
Princípy HACCP
Práca s ERP

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Fakturácia, Hospodárska korešpondencia, Microsoft Excel, Pokladňa, Skladové hospodárstvo