Priehradkový zamestnanec na pošte Očová

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Očová
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    stupeň náročnosti 2, TT 5, TPČ 20 hod, ponúkaná základná mzda 299 EUR/mesačne, možnosť získania pobádacej zložky do 59 EUR/mesačne
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

Poskytovanie produktov a služieb SP, a. s., napr. príjem a výdaj (oznámených) zásielok, príjem a výplata poštových poukazov, predaj poštových a iných cenín, filatelistického a doplnkového tovaru, tlače, služby SIPO, inkasovanie poplatkov za poštové priečinky, príjem médií a zoznamov od zákazníkov na spracovanie,atď., poskytovanie produktov a služieb zmluvných partnerov vrátane produktov a služieb PB, a. s. (napr. výplata dôchodkov a dávok sociálneho zabezpečenia, RTVS, služba Western Union, stávkové služby, predaj žrebov, predaj telefónnych SIM kariet a internetových kariet, dobíjanie kariet mobilných operátorov, služby PB, a. s., napr. služba EUROGIRO, príjem vkladov a výplata peňažnej hotovosti z osobného účtu PB, a. s., bezhotovostný platobný styk, hotovostný platobný styk, vykonávanie zmien na účtoch, činnosti vykonávané v oblasti finančného sprostredkovania uvedené na samostatnej karte typovej pozície „Finančný sprostredkovateľ“, výkon činností spojených so službami poskytovaných prostredníctvom POS terminálu, výkon činností spojených s poskytovaním elektronických služieb – napr. IOMO, Ticketportal - predaj vstupeniek na kultúrne a športové podujatia, atď.), kopírovacie služby, vykonávanie pokladničných operácií, vedenie stanovenej evidencie, ponuka produktov a služieb SP, a. s., a jej zmluvných partnerov vrátane produktov a služieb PB, a. s., poskytovanie informácií o nich a pod. Na základe pokynu vedúceho pošty vykonáva činnosti zamestnanca pokladničných služieb alebo pokladníka pošty uvedené na samostatnej karte typovej pozície „Zamestnanec pokladne pošty“. Na základe pokynu nadriadeného vedúceho zamestnanca vykonáva činnosti zamestnanca back office na pošte uvedené na samostatnej karte typovej pozície „Zamestnanec back office na pošte“. V prípade existencie samostatnej priehradky služieb a/alebo priehradky finančných služieb v čase neprítomnosti zamestnancov vykonávajúcich činnosti na týchto priehradkách na základe pokynu nadriadeného vedúceho zamestnanca vykonáva činnosti pri priehradke služieb alebo priehradke finančných služieb vrátane činností vykonávaných v oblasti finančného sprostredkovania uvedených na samostatnej karte typovej pozície „Finančný sprostredkovateľ“.

Informácie pre uchádzača:

Váš životopis spolu s motivačným listom starostlivo posúdime. Vzhľadom na veľký záujem zo strany uchádzačov bohužiaľ nie je možné kontaktovať každého kandidáta osobne. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí budú pozvaní na výberové konanie. Ďakujeme za pochopenie.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
komunikačné schopnosti, spoľahlivosť, samostatnosť, presnosť

Požadovaná odborná prax:
0 mesiace

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
základná

Úroveň znalosti cudzieho jazyka:
nevyžaduje sa

Administratívne zručnosti:
slovný prejav, schopnosť vyjadrovania, administratívne zručnosti

Vodičské oprávnenie:
nevyžaduje sa

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou