Pomocný pracovník v kuchyni

12.08.2019 Hornonitrianske bane Prievidza, a.s. v skratke HBP, a.s.
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Slovensko
Trenčiansky kraj
okres Prievidza
Nováky
Lehotská 50
97271

okres Prievidza
Typ pracovnej ponuky: Pomocné práce a brigády, Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo; Kuchár, Pomocný pracovník
Ponúkaný plat (základná mzda): 520 EUR
Termín nástupu do práce: ihneď
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Iné výhody:

- mesačné prémie,
- zamestnanecké ubytovanie,
- zamestnanecká strava,
- doplnkové dôchodkové poistenie,
- rôzne príspevky zo sociálneho fondu
+ zabezpečenie ubytovania

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
520 € za mesiac

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
17. 4. 2019

Dátum poslednej aktualizácie:
5. 8. 2019

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na určitú dobu
počet mesiacov: 12

Pracovná oblasť:

Gastronómia

Náplň (druh) práce
Spolupracuje pri výrobe jedál, obsluhuje kuchynské stroje, vykonáva ostatné práce podľa pokynov kuchára.

Pracovné miesto vhodné aj preabsolventa

Ponúkané výhody
- mesačné prémie,
- zamestnanecké ubytovanie,
- zamestnanecká strava,
- doplnkové dôchodkové poistenie,
- rôzne príspevky zo sociálneho fondu

+ zabezpečenie ubytovania

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 6:00
do 14:00

Práca na zmeny:
dvojzmenný pracovný režim
Nočná práca:
áno

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Áno

Všeobecne požadované znalosti:

Pracovné miesto vhodné aj pre

absolventa


Ponúkané výhody

- mesačné prémie,
- zamestnanecké ubytovanie,
- zamestnanecká strava,
- doplnkové dôchodkové poistenie,
- rôzne príspevky zo sociálneho fondu
+ zabezpečenie ubytovania


Požadované vzdelanie

Základné vzdelanie


Dĺžka praxe

bez požiadavky na odbornú prax


Certifikáty

Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (zdravotný, potravinársky preukaz) podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)


Zručnosti, schopnosti
Všeobecné spôsobilosti:
  • fyzická zdatnosť

Ďalšie požiadavky:

- hygienické minimum,
- zdravotný preukaz,
- spôsobilosť na prácu v noci


Osobnostné predpoklady
  • spoľahlivosť