Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.
Ibm

Junior účtovník

IBM

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Bratislava
Tower 115, Bratislava, Slovensko


Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

IBM na Slovensku nie je výlučne o IT. A hoci počítače už nevyrábame, stále predávame mnoho IT produktov a služieb po celom svete. Chcel by si zistiť, ako to vyzerá vo finančnom centre, kde sa všetky tieto transakcie účtujú? V tom prípade určite čítaj ďalej:

Keďže sa v rámci nášho centra staráme o kontrakty z celého EMEA regiónu a týchto kontraktov je veľa, na účtovné procesy používame robotov, ktorí naše účtovníctvo robia za nás.

A čo teda budeš robiť u nás? Budeš:

• Detektív- hoci sú naše roboty veľmi efektívne, stale platí, že aj majster tesár sa utne. V prípade, že náš robot niečo zaúčtuje zle, bude tvojou úlohou vypátrať čo sa stalo a prečo nám čísla nesedia.
• Analytik- to, čo zistíš budeš následne analyzovať a reportovať- tu využiješ najmä svoje Excel znalosti (kontingenčné tabuľky/ VLookup)
• Opravár- na mesačnej báze budeš vykonávať rekonsciliácie

Svoje komunikačné zručnosti budeš rozvíjať prostredníctvom telefonátov a písaním mailov kolegom na ostatných oddeleniach. Našim firemným jazykom je angličtina, takže veľká časť komunikácie prebieha práve v tomto jazyku. Požadujeme level B2- stredne pokročilý.
Ak si už netrúfaš spomenúť si na čísla účtov z hodín účtovníctva, ktoré si mal na Obchodnej akadémii alebo na Ekonomickej univerzite (popr. inej ekonomicky zameranej škole), nemaj obavy. U nás robíme účtovníctvo podľa Amerických štandardov účtovníctva US GAAP, ktoré ťa naučíme.

Na cca jeden týždeň v mesiaci si skvele precvičíš svoj multitasking počas finančnej uzávierky, ktorej sa vo svete financií vyhnúť nedá. My sa však snažíme naše tzv. Closingy čo najviac optimalizovať, aby si v práci netrávil dlhé hodiny. A navyše, svoju pracovnú dobu si môžeš flexibilne nastaviť vďaka jednému z našich najobľúbenejších benefitov.


Upresnenie platových podmienok

od EUR 1.100 brutto / mesačne, v závislosti od relevantnej praxe, úrovne jazyka a ďalších zručností podľa požiadaviek na danú pozíciu

Termín nástupu do práce

dohodou (ASAP)

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

stredoškolské s maturitou

Jazykové znalosti

Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)

Iné znalosti

Microsoft Excel, Podvojné účtovníctvo

Všeobecne požadované znalosti



Vhodné pre absolventov

Nie

Vhodné pre absolventov

Nie