Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Hľadáme redaktora a copywritera o content marketingu a natívnej reklame

Strossle Slovakia a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Bratislava
Kopčianska 8 (Vienna Gate), Petržalka


Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

V časoch adblocku a stále nižšej klikanosti na bannery hľadajú online marketéri nové efektívne formy komunikácie. Odpoveďou na ich potreby je obsahový marketing a natívna reklama. Vidí ju viac ľudí, šíri sa ľahšie aj cez sociálne siete, firmám generuje viac konverzií a vyššiu lojalitu zákazníkov. Túto novú vlnu na Slovensku reprezentuje Strossle. Pomáhame značkám a čitateľom navzájom sa nájsť, a to prostredníctvom kvalitného obsahu doručeného cez prémiové členské weby. Spolupracujeme s top médiami, agentúrami i klientmi.

Do nášho bratislavského tímu hľadáme šikovného parťáka či parťáčku, ktorí nám pomôžu inšpirovať a naučiť odbornú verejnosť, ako na content marketing a natívnu reklamu. Chceme, aby si firmy prostredníctvom super obsahu pestovali vzťahy so zákazníkmi, získavali dôveru a zvyšovali tak predaje.

Človek, ktorého hľadáme, je:

- Výborný v písaní
- Optimista, ktorého bavia digitálne technológie, svet marketingu a médií
- Komunikatívny - svojou trochou sa snažíme posúvať trh dopredu, sami to ale nedokážeme. Aj pri tvorbe obsahu sme preto v kontakte s rôznymi inšpiratívnymi osobnosťami a médiami.
- Samostatný a spoľahlivý - nikto nemá rád byť extra kontrolovaný a ani my tým nechceme tráviť čas. Rátame, že ti môžeme veriť, že sa k firme správaš akoby bola tvoja vlastná.
- Kreatívny - lebo chceme seba, kolegov, aj celý trh posúvať stále dopredu
- Vie po anglicky - pretože bez angličtiny by ste len ťažko naštudovali zahraničné zdroje
- Hľadáme človeka ideálne na plný úväzok ku nám do kancelárie (Kopčianska 10, Petržalka), pretože veríme v princípy laser focusu. Rodine, škole či iným časovým potrebám sa podľa dohody radi prispôsobíme, pretože aby to fungovalo dlhodobo, musia byť veci v harmónii.

Čo ponúkame?

- Plat od 1500 Eur vyššie, v závislosti od skúseností a toho, ako ti to pôjde. Rátame s tým, že výborné veci stoja výborné peniaze.
- Flexibilitu - sme malá firma bez zbytočnej byrokracie. Nemáme smernice, výkazy, nešťukáme si kartičky a keď chceme pero a ceruzky, nepotrebujeme podpisy troch nadriadených. Panuje u nás start-upová atmosféra a podľa toho aj pracujeme.
- Lokálny i medzinárodný kolektív poskladaný z odborníkov v online médiách, marketingu a technológiách.
- Možnosť spoznávať nové krajiny, kultúry a ľudí v rámci ostatných Strossle krajín.
- Príležitosť spoluvytvárať firmu a rásť s ňou.

Ak teda hľadáš miesto, kde sa veľa naučíš, spoznáš nových inšpiratívnych ľudí, kde máš milých kolegov a minimum stresu, určite sa ozvi. Na email pošli svoj životopis či Linkedin profil, ukážky svojich prác a pár riadkov o tom, prečo práve ty. Tešíme sa :)



Ponúkaný plat

1500 EUR

Termín nástupu do práce

dohodou (ASAP)

Druh pracovného pomeru

plný úväzok, živnosť

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

stredoškolské s maturitou

Jazykové znalosti

Anglický jazyk

Vhodné pre absolventov

Áno

Vhodné pre absolventov

Áno