Zákaznícky poradca pre pult zlatých partnerov

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Úspešný/á kandidát/ka bude spolupracovať a podporovať tím obchodných zástupcov, poskytovať servis na pulte služieb partnerom našim TOP zákazníkom (ponuky, stravné lístky, paletový predaj,...). Bude vykonávať akvizíciu nových zákaznikov, aktívne oslovovať existujúcich zákazníkov, podporovať predajné akcie, poskytovať odborné informácie o ponúkanom sortimente, následne monitorovať a reportovať výsledky predaja. Zároveň bude spracovávať zákaznícke podnety a požiadavky a komunikovať ich vedúcim pracovníkom na jednotlivých oddeleniach obchodu.

Benefity a ďalšie výhody:

* Vysokú orientáciu na zákazníka * Ochotu učiť sa * Samostatnosť * Zodpovedný prístup k práci * Prácu na 2 zmeny: ranná 6.00-14.00h, poobedná 9.00-17.00h, nočné smeny a víkendy sa nerobia * Tímového ducha

Všeobecne požadované znalosti:

V prípade Vášho záujmu prosím zašlite svoj životopis v slovenskom jazyku, kde pripojíte nasledovný súhlas: V zmysle zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES o ochrane osobných údajov dobrovoľne súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v rozsahu – meno, priezvisko, adresa trvalého bydliska, životopis, motivačný list, fotografia pre spoločnosť METRO Cash & Carry SR s.r.o., Senecká cesta 1881, 900 28 Ivanka pri Dunaji uvedených v životopise a motivačnom liste a iných prílohách súvisiacich s hľadaním práce, ktoré som poskytol/poskytla vyššie uvedenej spoločnosti, prostredníctvom internetových stránok, v rámci počítačovej siete, za účelom uchádzania sa o pracovnú pozíciu. Súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať, inak zanikne najneskôr po uplynutí 2 rokov odo dňa jeho udelenia, alebo v deň oznámenia/potvrdenia o ich skartovaní.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou