Supply Planner Specialist - Špecialista plánovania dodávok

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Nový kolega/kolegyňa bude mať za úlohu zabezpečenie efektívneho logistického toku sortimentu s hlavným zameraním na centrálny sklad. Samostatné vytváranie objednávok podľa požiadaviek obchodných jednotiek na základe vývoja zásob, tiež kontrolu logistických procesov, ich vecných aj formálnych náležitostí, vyhodnocovanie kľúčových ukazovateľov výkonnosti práce providera. Ďalej operatívne riešenia problémov procesu dodávok sortimentu, dennú komunikáciu s logistickým providerom, skladom (platformou) a dodávateľmi. Samozrejmosťou je interná komunikácia s predajňami a ostatnými oddeleniami v rámci spoločnosti a kontrolu služieb a fakturácie providera.

Benefity a ďalšie výhody:

V prípade Vášho záujmu prosím pošlite Váš životopis v slovenskom jazyku a anglickom jazyku, kde pripojíte nasledovný súhlas:

Informácie pre uchádzača:

Súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať, inak zanikne najneskôr po uplynutí 2 rokov odo dňa jeho udelenia, alebo v deň oznámenia/potvrdenia o ich skartovaní.

Všeobecne požadované znalosti:

V zmysle zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES o ochrane osobných údajov dobrovoľne súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v rozsahu – meno, priezvisko, adresa trvalého bydliska, životopis, motivačný list, fotografia pre spoločnosť METRO Cash & Carry SR s.r.o., Senecká cesta 1881, 900 28 Ivanka pri Dunaji uvedených v životopise a motivačnom liste a iných prílohách súvisiacich s hľadaním práce, ktoré som poskytol/poskytla vyššie uvedenej spoločnosti, prostredníctvom internetových stránok, v rámci počítačovej siete, za účelom uchádzania sa o pracovnú pozíciu.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou