custom-banner

Hľadáš prácu? My teamleadera! (Ref. č.: 1-11-32028/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Si dynamický, samostatný a komunikatívny človek s dobrými organizačnými schopnosťami? Time-management je tvoja silná stránka a trúfaš si na prácu pod stresom? Máš skúsenosti s vedením tímu ľudí a nebojíš sa nových výziev ? Tak potom hľadáme práve TEBA! Do rýchlo rozvíjajúcej sa medzinárodnej firmy hľadáme človeka, ktorý by zvládal nasledujúce úlohy: - Vedenie tímu ľudí, zodpovednosť za day-to-day management zamestnancov– od prerozdeľovania úloh, hodnotenie procesov a výsledkov, až po budovanie motivácie a morálky v tíme - Koordinácia a monitorovanie všetkých činností zákazníckych služieb, ako napr. vytváranie objednávok, cenových ponúk a zmlúv, kontrola fakturácií, či riešenie prípadných sťažností - Analýza a podávanie správ o výkonnosti tímu a pomáhať napĺňať ciele svojho tímu - Chuť neustále udržiavať vysoký štandard svojho tímu, prichádzať s inovatívnymi riešeniami, ktoré by napomohli k lepšiemu fungovaniu tímu zabezpečovanie pravidelného tréningu a zlepšovanie úrovne svojich zamestnancov, - Udržiavať dobré meno spoločnosti a zároveň aj dobrú atmosféru v tíme;)

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

Spĺňaš nasledujúce podmienky? - Hovoríš plynulo anglicky a nemecky (úroveň C1)? - Máš skúsenosti s vedením tímu ľudí a teamleadingové schopnosti? - Máš skúsenosť s prácou s multikultúrnymi tímami v medzinárodnom prostredí? - Si zodpovedný, máš silné komunikačné, organizačné a analytické schopnosti? Tak neváhaj a zašli nám svoj životopis!

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské I. stupňa (bakalárske)
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
    Nemecký jazyk (pokročilý - C1)