Vedúca pošty Detva sídlisko

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Detva-sídlisko
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    stupeň náročnosti 3, TT 7, TPČ 37,5 hod, ponúkaná základná mzda 705 EUR/mesačne, možnosť získania pobádacej zložky do 14 EUR/mesačne
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

Vedenie, plánovanie, organizovanie, koordinovanie a kontrolovanie činnosti zverenej pošty a jej zamestnancov, určovanie a ukladanie úloh podriadeným zamestnancom, zodpovednosť za implementáciu a plnenie jednotlivých plánov, realizovanie oprávnení a plnenie povinností vyplývajúcich mu z právnych predpisov, interných dokumentov a pod., vykonávanie činností súvisiacich s produktmi a službami SP, a. s., a jej zmluvných partnerov, vykonávanie administratívnych úkonov súvisiacich s výkonom jeho funkcie, spravidla samostatné vykonávanie niektorých odborných prevádzkových činností (napr. činnosti priehradkového zamestnanca, poštového doručovateľa, atď.) a pod. V závažných prípadoch, pokiaľ nie je obsadené pracovné miesto zamestnanca vykonávajúceho pokladničné operácie alebo vedúceho oddelenia, prípadne iného pracovného miesta na pošte alebo v čase neprítomnosti zamestnanca na tomto pracovnom mieste, vykonáva aj činnosti prislúchajúce tomuto pracovnému miestu. Vykonáva činnosti finančného sprostredkovateľa uvedené na samostatnej karte typovej pozície „Finančný sprostredkovateľ“.

Informácie pre uchádzača:

Váš životopis spolu s motivačným listom starostlivo posúdime. Vzhľadom na veľký záujem zo strany uchádzačov bohužiaľ nie je možné kontaktovať každého kandidáta osobne. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí budú pozvaní na výberové konanie. Ďakujeme za pochopenie.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
riadiace zručnosti, komunikačné zručnosti, obchodné zručnosti, flexibilita, sebaovládanie, spoľahlivosť, presnosť

Požadovaná odborná prax:
1 rok

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
základná

Úroveň znalosti cudzieho jazyka:
nevyžaduje sa

Administratívne zručnosti:
slovný prejav, schopnosť vyjadrovania, písomný prejav, základné ovládanie VT

Vodičské oprávnenie:
nevyžaduje sa

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou