Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.
#TsmeMy

    Predajca Telekom centra, značková predajňa Púchov

    Slovak Telekom

    Informácie o pracovnom mieste

    Miesto práce

    Púchov

    Pozícia / odvetvie

    Obchodný zástupca, Predavač

    Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

    Máš rád(a) mobilné telefóny, nové technológie, inovatívne služby? Baví ťa komunikovať s ľuďmi? Si súťaživý(á) a rád(a) zdolávaš výzvy? Chceš sa naučiť, ako sa robí biznis v medzinárodnej spoločnosti, ktorá hrá prvú ligu? Tak si tu správne. Práve hľadáme posilu - Best-sellera (predajcu) do Telekom centra pre nášho obchodného partnera Mittel2,s.r.o. (tzn. na značkovú predajňu).

    KTO SME A O ČO SA SNAŽÍME
    Zavolať babičke, poslať fotky e-mailom kamarátke, pozrieť sa na nete, čo hrajú v kine, pozerať filmy bez reklám. Umožňujeme ľuďom zdielať svoje radosti aj starosti, šetriť čas, komunikovať... na diaľku, kdekoľvek, rýchlo a každý deň, prostredníctvom volaní v pevnej i mobilnej sieti, dát a televízie. Sme líder, ktorý posúva tento svet vpred. Sme Telekom.

    AKÁ PRÁCA NA TEBA ČAKÁ
    Úlohou predajcu je... Hádaj. :) Jasné, budeš predávať, čo zákazníkom na očiach uvidíš, ale aj produkty a služby, po ktorých zatúžia akonáhle im ich predstavíš. Tiež im poradíš, pomôžeš, poďakuješ za návštevu. Proste biznis - poznáš to, nie?! A budeš tiež na sebe pracovať, aby si sa čoskoro stal Best-sellerom ;)


    Ponúkaný plat

    625 EUR

    Upresnenie platových podmienok

    od 625€ brutto + variabilná zložka.

    Benefity a ďalšie výhody

    PREČO SA K NÁM PRIDAŤ?
    Budeš pracovať pre spoločnosť, pre ktorú je len to najlepšie dosť dobré. Neustále inovácie, nové technológie, najnáročnejší zákazníci. A k tomu potrebujeme najlepších ľudí, ktorým ponúkame predovšetkým tieto štyri veci:
    1) Tvoj príjem je v tvojich rukách. Máš možnosť do veľkej miery si ho ovplyvniť cez bonusy a výhry v rôznych súťažiach.
    2) Si dobrý(á)? S nami budeš ešte lepší(a)! Best-seller! Podporíme ťa v tvojom raste, máme prepracovaný systém adaptácie, školení a vzdelávania.
    3) Získaš produkty Telekomu za výhodné ceny alebo ich dokonca budeš môcť zadarmo testovať ako prvý.
    4) V našom tíme sú dobré vzťahy s kolegami, príjemná pracovná atmosféra a práca sa stáva zábavou.
    AKÉ PRÍNOSY PRÁCA PREDAJCU EŠTE MÁ?
    Zarobíš si dobré peniaze, budeš súčasťou spoločnosti, ktorá posúva tento svet vpred, a získaš vzdelanie, ktoré sa ti bude hodiť v každom drese, v ktorom budeš v budúcnosti hrať.


    Termín nástupu do práce

    od 20.1.2019

    Termín ukončenia výberového konania

    31.1.2019

    Druh pracovného pomeru

    plný úväzok

    Informácie pre uchádzača

    Ďakujeme, že si to dočítal(a) až sem! Vážime si to. Tešíme sa na Tvoju reakciu - zaslanie profesného životopisu na adresu: email

    Požiadavky na zamestnanca

    Minimálne požadované vzdelanie

    stredoškolské s maturitou

    Jazykové znalosti

    Anglický jazyk

    Všeobecne požadované znalosti

    Hneď od začiatku dostaneš veľkú podporu, nastavíme ti plán, čo sa kedy naučíš. Na oplátku od teba budeme chcieť skutočný záujem o zákazníka, úsmev na tvári, aj keď zrovna nebudeš mať najlepší deň a to, na čom sa dohodneme, musí platiť. Nie vždy je to hračka. Máme smelé predajné ciele a predajňa plná zákazníkov je niekedy poriadny stres. Sme ale super partia, čo drží spolu. Tešíme sa na teba!

    ČO BUDEŠ POTREBOVAŤ KU SVOJEJ PRÁCI?
    Výbava nášho predajcu zahŕňa predovšetkým obchodného ducha (cit pre biznis, umenie načúvať klientom, spozorovať príležitosť a schopnosť im niečo ponúknuť a predať), iskru v očiach (nadšenie pre svoju značku, produkty a telko biznis) a vytrvalosť (len tak sa nenecháš odradiť neúspechom). O potrebe neustále učiť sa sme už hovorili. A bude fajn, ak budeš vedieť pracovať s počítačom v rôznych aplikáciách. :)


    Vhodné pre absolventov

    Nie

    Vhodné pre absolventov

    Nie

    Kontakt
    Zaujala ťa pracovná pozícia?
    Ozvi sa nám!
    Zaujala ťa pracovná pozícia?
    Ozvi sa nám!