Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.
Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
Plná zodpovednosť za chod kuchyne
Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál.
Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov a dodržiavanie predpisov HACCP.
Profesionálna príprava jedál À la carte menu, správny a presný technologický postup príravy.
Organizovanie práce pomocnej sily v kuchyni.
Zodpovednosť za skladové zásoby surovín.
Dohľad nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál.
Informácie pre uchádzača:
Termín nástupu je najideálnejší ineď, avšak vieme sa dohodnúť i na dátume nástupu.
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:základné vzdelanie