Predavač/-ka do galantérie s praxou - Prešov

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Ak si trúfaš s nami vyberať sortiment, ktorý spraví našu galantériu štýlovou a nie tuctovou, a ak ten sortiment vieš ľuďom v predajni aj ponúknuť a predať, radi Ti ponúkneme teplé miestečko v novootvorenej predajni galantérie v Prešove.

Navyše, ak Ti nerobí problém sadnúť za šijací stroj a spraviť niečo podľa seba, tak máš ešte väčšiu istotu, že Ťa od seba len tak ľahko už nepustíme.

Benefity a ďalšie výhody:

Garantujeme Ti, že sa u nás budeš cítiť viac než príjemne! S kávičkou budeš môcť ponúknuť nielen seba, ale aj zákazníkov a vždy sa v skrinke nájde aj niečo sladké pod zub. Občas Ťa v práci počkajú aj firemné raňajky ;)

Nikto z nás nemá nad 40, čiže budeš súčasťou relatívne mladého tímu predajne, ktorá bude udávať tempo ostatným galantériám našej siete po celom Slovensku - t.j. dostaneš od nás možnosť byť pri zrode prevádzky, s tým, že ak to spolu zabehneme, budeš ako nadriadený/-á do tohto oboru zasväcovať nové, mladé talenty.

Keďže chceme byť vždy trendoví a nadčasoví, budeš s nami absolvovať aj výlety do zahraničia za vzdelávaním - už teraz chodíme po rôznych zahraničných EXPO a stále máme jedno miesto pre Teba voľné.

Všeobecne požadované znalosti:

Bez skúseností v predajni galantérie to asi nepôjde. Kreativitou pri príležitostnej výrobe dekorácií za šijacím strojom si budeš vedieť privyrobiť viac, ako niekto vie mesačne zarobiť. Každá ďalšia schopnosť, ktorá nebola spomenutá a súvisí s naším oborom bude pre Teba veľké plus.

Chceš ísť do toho s nami? Tak šup šup, pošli nám svoj životopis mailom na info @ getnet.sk , aby sme Ťa hneď po pohovore mohli zaradiť do nášho mladého tímu, ktorí je pripravený spraviť revolúciu a bude udávať trendy v oblasti galantérie na Slovensku!

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou

Iné znalosti:

Internet (e-mail, www), Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Word, OpenOffice