Manipulačný pracovník v Piešťanoch - oprava mechanických zariadení. Práca na 2 zmeny.

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    580 EUR
    580 € nástupná hrubá mzda + dochádzkový bonus 50 € mesačne + výkonnostný bonus 70 € mesačne
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Práca na 2 zmeny od pondelka do piatka v čase od 6:00 do 14:00 hod. a v čase od 14:00 do 22:00 hod. (7,5 hodinové zmeny, 37,5 hodinový týždenný úväzok) Testovanie, čistenie, oprava mechanických zariadení. Zodpovednosť a zabezpečovanie vysokého štandardu opráv. Práca v stoji, aj v sede. Mzdové podmienky: 580 € nástupná hrubá mzda Dochádzkový bonus 50 € mesačne Výkonnostný bonus 70 € mesačne Vianočný bonus ročne (max do výšky ½ základnej mesačnej mzdy podľa odpracovaných mesiacov) Stravné lístky v hodnote 4 € (zrážka zamestnanca 0,60 €) Príplatky nad rámec Zákonníka práce za nadčas (50% zo základnej mzdy) a prácu cez víkend (sobota 100% zo základnej mzdy, nedeľa 150% zo základnej mzdy)

Benefity a ďalšie výhody:

Práca na 2 zmeny od 6:00 do 14:00 hod., alebo od 14:00 do 22:00 hod. od pondelka do piatka. Cez víkend sa nepracuje, avšak je možnosť dobrovoľných nadčasov. Príplatky nad rámec Zákonníka práce za nadčas a prácu cez víkend. Nadštandardný príspevok na stravu (zamestnanec si hradí 0,60 € z hodnoty 4,00 € stravného lístka). Kariérny rast. Na základe schopností a nadobudnutej praxe možnosť navýšenia mzdového ohodnotenia. Dobrá lokácia - spoločnosť sídli cca 5 minút peši od vlakovej stanice v Piešťanoch (dobrá dostupnosť a spoje. aj z Trnavy). Možnosť prestupu do kmeňa.

Všeobecne požadované znalosti:

Zodpovedný prístup k práci; Samostatnosť, Spoľahlivosť, Všeobecná manuálna zručnosť; Dobrý zrak - farbocit (okuliare nie sú prekážkou); Práca s PC – základné zručnosti; Výhodou sú skúsenosti s prácou so systémom SAP; Pozícia je vhodná najmä pre absolventov technických odborov (SŠ, SOU).

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno