Area Account Manager SHELL Slovakia - B2B segment

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Naším klientom je Shell Slovakia - jej materská spoločnosť Royal Dutch Shell plc je jednou z najväčších olejárskych, plynárenských a petrochemických spoločností na svete. Má zastúpenie vo viac ako 100 krajinách sveta a zamestnáva okolo 102.000 pracovníkov. Spoločnosť patrí celosvetovo medzi najväčších predajcov pohonných látok a je vedúcou spoločnosťou v oblasti distribúcie olejov a mazív.
S cieľom posilniť obchodný tím na severnom Slovensku hľadáme pre nášho klienta ambiciózneho spolupracovníka/spolupracovníčku na pozíciu:
Area Account Manager SHELL Slovakia - severné Slovensko
- B2B segment
Pracovná náplň:
Vašou úlohou bude predaj produktov a služieb (B2B-segment) kľúčovým zákazníkom spoločnosti v regióne severného Slovenska (oblasť od Žiliny po Poprad).
Nadviažete na spoluprácu s existujúcou klientelou, Vašou úlohou bude ale predovšetkým priama akvizícia nových obchodov. Cieľovou skupinou sú spoločnosti prevádzkujúce vačšie počty osobných automobilov / fleets) a nákladných automobilov (väčšie firmy, dopravné spoločnosti, ...).
Budete viesť obchodné rokovania, pripravovať v súlade s nimi návrhy spolupráce (rokovania o zmluve vrátane ceny, platobných podmienkach, úverových limitoch, ...).
V tejto pozícii budete úzko spolupracovať v obchodným tímom, s útvarom financií, s právnym útvarom, atď.

Benefity a ďalšie výhody:

Práca v renomovanej medzinárodnej spoločnosti s výborným postavením na trhu
Zodpovedajúce ohodnotenie
Práca v regióne, pôsobenie z home-office
Možnosti ďalšieho osobnostného rastu

Informácie pre uchádzača:

Ak Vás táto zaujímavá výzva zaujala a spĺňate požiadavky kladené na uchádzačov, prosíme vás aby ste sa uchádzali zaslaním svojich podkladov (CV a motivačný list s indikáciou očakávaného príjmu a možného termínu nástupu, prípadné referencie) s uvedením značky pozície "P19-FBAM" emailom na adresu "email".

Všeobecne požadované znalosti:

Očakávame, že o túto pozíciu sa budú uchádzať kandidáti s viac ako štvorročnou praxou a preukázateľnými úspechmi v oblasti aktívneho obchodu (B2B segment, produkt s vyššou pridanou hodnotou). Veľmi dobré vyjednávacie schopnosti, silná zákaznícka orientácia, podnikateľské myslenie, dobrý finančný prehľad, skúsenosti s prácou a využitím CRM a dobrá znalosť angličtiny na dobrej úrovni sú takisto nevynutnými požiadavkami na uchádzačov o túto pozíciu.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
  • Vodičský preukaz:
    B