custom-banner

ADMINISTRATÍVNA PODPORA NA ÚČTOVNOM ODDELENÍ (Ref. č.: 1-26-30796/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Využite príležitosť pracovať v stabilnej medzinárodnej spoločnosti, ktorá do svojho finančného tímu obsadzuje pozíciu: ADMINISTRATÍVNA PODPORA NA ÚČTOVNOM ODDELENÍ. Vašou náplňou práce bude: - administratívna podpora v rámci účtovného tímu, - kontrola a nahrávanie dokladov do systému, - zabezpečenie plynulého chodu procesovania dokladov, - promptné a efektívne riešenie vzniknutých chýb a nezrovnalostí v systéme, - spolupráca v rámci tímu a plnenie úloh stanovených nadriadeným, - komunikácia s ostatnými oddeleniami spoločnosti.

Benefity a ďalšie výhody:

- 13. plat - Plne hradené stravné vo výške 10 eur pri US pracovnom čase - 20% príplatok pri práci na US pracovnom čase - Príspevok na svadbu - Príspevok pri naroden í dieťaťa - Multisport karta Táto medzinárodná spoločnosť ponúka škálu finančných aj nefinančných benefitov, ktoré budú odprezentované na osobnom stretnutí.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

Uvítame kandidátov, ktorí spĺňajú nasledujúce požiadavky: - stredoškolské vzdelanie ekonomického smeru, - prax v oblasti financií minimálne 0.5 roka, - znalosť anglického jazyka na úrovni B2, - flexibilita, zodpovedný a samostatný prístup k práci, - chuť pracovať na US smeny (od 13:30 do 22:00)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno