Asistent prípravy tovaru na rozvoz / Konsolidátor

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku v Devínskej Novej Vsi hľadáme nových kolegov na pozíciu Asistent prípravy tovaru na rozvoz / Konsolidátor. Nástupná mzda od 860 EUR Mzda je výplácaná ako základná zložka 780 EUR, osobné ohodnotenie do výšky 300 EUR a príplatok za chladové prostredie 80 EUR. Náplňou práce je kompletizácia objednávok od zákazníkov, konsolidácia objednávok a príprava paliet na rozvoz. Odovzdávanie relevantných informácií nadriadenému o zákazníckych potrebách, udržovanie predajnej plochy a skladových priestorov v čistote. Práca s manipulačnou technikou VZV a ručným skenerom. Dodržiavanie interných pravidiel a procedúr. V rámci adaptačného programu Vás pripravíme na všetky budúce úlohy, preto nie je potrebná predchádzajúca prax. Poskytneme Vám dôkladné zapracovanie, pri ktorom Vás individuálne povedie skúsený kolega. U nás máte priestor!

Benefity a ďalšie výhody:

V prípade Vášho záujmu prosím kontaktujte personálne oddelenie priamo v METRO Devínska Nová Ves 02/69215341, prípadne zašlite Váš životopis v slovenskom jazyku, kde pripojíte nasledovný súhlas:

Všeobecne požadované znalosti:

Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti METRO Cash&Carry SR s.r.o. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 122/2013 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu neurčitú je možné ho kedykoľvek písomne odvolať.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity