custom-banner

Obsluha čerpacej stanice

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Bratislava
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    624 EUR
    základná zložka mzdy vo výške 624,00 € brutto + mesačný pohyblivý príplatok, ktorého výška závisí od dosiahnutých výsledkov podľa merateľných ukazovateľov + zákonné príplatky
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 1.11.2019

Informácie o pracovnom mieste

Obsluha zákazníkov čerpacej stanice - Stará Vajnorská v Bratislave (nerovnomerne rozvrhnutý pracovný čas - nonstop prevádzka), práca s registračnou pokladňou, poskytovanie poradenstva a aktívny predaj tovaru zákazníkom, poskytovanie informácií o vernostnom programe a práve prebiehajúcich akciách, dokladanie tovaru a udržiavanie čistoty v priestoroch čerpacej stanice a jej okolí, dodržiavanie BOZP

Benefity a ďalšie výhody:

stravné lístky
hlavný pracovný pomer so skúšobnou dobou
perspektíva dlhodobej spolupráce
bezplatné zaškolenie na výkon práce
zamestnanecké benefity (dovolenka nad rámec zákona, darčekové poukážky pri príležitosti narodenia dieťaťa, pri uzatvorení manželstva a životného jubilea)

Informácie pre uchádzača:

Spoločnosť obchoduje s pohonnými hmotami a prevádzkuje sieť čerpacích staníc na Slovensku. Našim cieľom je poskytovať najlepšiu alternatívu v predaji PHM na Slovensku. Vyznačujeme sa kvalitou obsluhy a na celom Slovensku zamestnávame viac ako 170 ľudí.

Všeobecne požadované znalosti:

Hľadáme šikovného, komunikačne zdatného, usmievavého a spoľahlivého kolegu/kolegyňu, ktorý/ktorá má záujem o prácu s ľuďmi, seriózny prístup k pracovným povinnostiam a je tímový hráč.
Výhodou sú znalosti/predchádzajúca prax v obchode (nie je to podmienka).
Očakávame flexibilitu, samostatnosť, ústretovosť, zodpovednosť, príjemné vystupovanie, bezúhonnosť a dodržiavanie zamestnávateľom stanovených postupov.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Iné znalosti:

Pokladňa