Obchodný zástupca - energetika

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Tvojou náplňou práce bude priamo v tvojom regióne kontaktovanie, oslovovanie a ponuka zliav pre našich klientov v oblasti energií a energetických úsporných riešení pre domácnosti. Dostaneš od nás plnú podporu pre prácu - databázu našich klientov, ktorých budeš oslovovať, služobné auto, telefón, svojho skúseného trénera, ktorý ťa zaučí do tajov predaja našich služieb a skúseného kolegu, s ktorým budeš navštevovať svojich klientov. Po zaučení a postupe na pozíciu senior - predajca budeš svojim klientom poskytovať celé rozšírené portfólio našich služieb vrátane dotačného programu "Zelená domácnostiam", domáci opravár a ďalšie, práce je u nás stále dosť! Ak budeš šikovný a ambiciózny, môžeš veľmi rýchlo postúpiť na pozíciu Oblastný Manažér a viesť svoj vlastný tím!

Benefity a ďalšie výhody:

- Najvyššie zárobky v rámci regiónu!
- Služobný automobil + telefón
- Flexibilná pracovná doba ( šikovní aj 5 - 6 hodín denne!)
- Dynamická práca pre tých ktorí nechcú len celý deň sedieť v kancelárii
- Práca priamo v tvojom regióne, nemusíš za prácou cestovať, len na tvojom služobnom aute!
- Mesačné zárobky na úrovni 1.500 - 2.500 EUR + bonusy pre najlepších - ďalších až + 2.000 EUR. Tak si to spočítaj! Na pozícii Manažér ešte navyše manažérska odmena!
- Zaškolenie plne v réžii našej spoločnosti, pravidelné vzdelávanie v modernom odbore
energetika a úsporné systémy
- Čaká ťa a teší sa na teba Top kolektív dynamických pozitívne naladených ľudí!
- Firemné akcie!
- Firemné súťaže o hodnotné ceny!
- Si absolvent školy? Aj ty si u nás vítaný!

Informácie pre uchádzača:

Vybraní uchádzači budú po absolvovaní školení pracovať a poskytovať služby a starostlivosť našim klientom priamo v domácnostiach a firmách vo svojom regióne.
Vhodná práca aj pre absolventov, ktorí budú pracovať a vzdelávať sa pod dohľadom skúseného kolegu. Vhodné aj pre ľudí vyhľadávajúcich flexibilnú pracovnú dobu na úväzok 6 hodín denne.

Všeobecne požadované znalosti:

Komunikatívnosť, zodpovednosť, samostatné rozhodovanie, príjemné vystupovanie a prejav, prezentačné zručnosti vítané. Prax v oblasti obchodu alebo služieb veľkou výhodou, nie však podmienkou! Všetko potrebné ťa u nás naučíme :)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B