custom-banner

KONTROLÓR FINANČNÝCH PROCESOV (Ref. č.: 1-11-30848/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme skúseného kontrolóra finančných procesov! Ak máte skúsenosti vo financiách, ste komunikatívny človek a pojmy ako ICoFR, RCSA máte v malíčku, tak hľadáme práve Vás. Čo by bolo Vašou náplňou na pozícii Kontrolór procesov? - Vyhodnocovanie rizík a následné nastavovanie kontrolných procesov - Podpora pre biznis v rámci procesnej dokumentácie - Nahrávanie, spravovanie a kontrola finančných procesov - Zaznamenávanie a opravovanie všetkých incidentov v systéme - Pravidelná prezentácia aktuálnej situácie finančnému manažmentu – ako sú nastavené jednotlivé kontrolné procesy v regiónoch, ktoré kontroly by sa dali zlepšiť a pod.

Benefity a ďalšie výhody:

- Medzinárodné prostredie - Aktívna komunikácia v angličtine - Quiet Zóna - Garantovaný 13 plat - Jazykové kurzy

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

- Anglický jazyk pokročilý B2 – pravidelná komunikácia so zahraničným manažmentom - Minimálne 3 roky skúseností vo financiách alebo v audite - Znalosť termínov ako ICoFR, RCSA, MSA - Dobré prezentačné zručnosti - Samostatnosť v rozhodovaní Zo zákona musíme zverejňovať základnú zložku mzdy (minimálny plat) pre inzerované pozície. Pozorne zvážime Vaše odborné schopnosti, kvalifikáciu a skúsenosti v našom balíku odmien alebo pri ponuke inej pracovnej pozície. Naša filozofia odmeňovania je platiť spravodlivo a to aj so zreteľom na situáciu na trhu a hodnotu, ktorú môžu zamestnanci priniesť spoločnosti.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)