Hľadáme skúseného skladníka VZV do 2-zmennej prevádzky pri Trnave. Práca v čistom prostredí. Nejedná sa o automobilový priemysel. Nástu možný ihneď.

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Skladník/vodič VZV. Práca na 2 zmeny od pondelka do piatka (v prípade potreby na konci mesiaca nadčasy, prípadne pracovná sobota - vopred ohlásené). NÁPLŇ PRÁCE: - zaskladnenie, vyskladnenie - príjem tovaru z výroby, zaskladňovanie - príprava a balenie zásielok na expedíciu - práca s PC, so skenerom

Benefity a ďalšie výhody:

- práca v stabilnej spoločnosti na 2 zmeny - komplexné zaškolenie a vystavenie VZV osvedčenia - dochádzkový mesačný bonus do 100 € (závisí od splnenia požadovanýcch podmienok) - ročný bonus do 200 € (závisí od splnenia ročných výsledkov, vyplácaný v decembri) - zabezpečené stravovanie (stravné lístky v hodnote 4,50 € za poobedné zmeny) - pracovné oblečenie a obuv hradené zamestnávateľom - účasť na firemných podujatiach pre zamestnanca a rodinných príslušníkov (letná akcia a vianočný večierok)

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu pošlite svoj životopis, kontaktujte nás telefonicky, alebo sa zastavte osobne na pobočke Index Nosluš v Trnave, Paulínska 20 (budova Balakovo, 2. poschodie)

Všeobecne požadované znalosti:

- ochota pracovať s VZV - ochota pracovať na 2 zmeny a nadčasy, - zodpovedný prístup k práci, - schopnosť učiť sa nové postupy, - schopnosť pracovať samostatne, - skúsenosti so skladovaním tovaru a znalosť skladovej a manipulačnej techniky VÝHODOU, - platné osvedčenie na obsluhu VZV VÝHODOU - možnosť vystavenia preukazu.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno