Junior manažér skladu s aktívnym AJ

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Obsadzujeme pozíciu Junior manažér skladu pre nášho španielskeho klienta, ktorý otvára nové distribučné centrum na Slovensku (Senec). Potrebujeme človeka, ktorý je ambiciózny, hľadá dlhodobé zamestnanie (nie iba na pár mesiacov) a nebojí sa administratívnej (príprava objednávok, práca v internom systému a pod.) a ani manuálnej práce (nakládka, vykládka kamiónov, balenie, odbalovanie paliet a pod.). Budete mať miesto v kancelárii, ale aj v sklade a na VZV. Preto potrebujeme človeka, ktorý sa nebojí ,,zašpiniť si ruky" od práce, rieši vzniknuté situácie s chladnou hlavou a má potenciál viesť tím ľudí. Skúsenosti s prácou v sklade sú nevyhnutné, taktiež i prax na VZV. Bez anglického jazyka na aktívnej úrovni (B2) to nepôjde, nakoľko budete komunikovať s ostatnými distribučnými strediskami v Barcelone a v Číne. Nechceme to však ,,zadarmo" a preto Vám ponúkame motivujúci zárobok 1300€ brutto.
Ak si myslíte, že by ste boli vhodným kandidátom pošlite nám Váš životopis na email. V prípade ak máte ďalšie otázky kedykoľvek nás kontaktujte na tel.č. 0911 475 860.

Benefity a ďalšie výhody:

- motivujúce ohodnotenie
- práca na jednu zmenu (8 hod.)
- dlhodobé zamestnanie s perspektívou kariérne rásť
- každodenné využívanie anglického alebo španielskeho jazyka

Informácie pre uchádzača:

Zaslaním môjho životopisu a motivačného listu, resp. inej dokumentácie beriem na vedomie, že spoločnosť PROPLUSCO spol. s r. o. bude spracúvať moje osobné údaje na účely uskutočnenia výberového konania a obsadenia uverejnenej pracovnej pozície vhodným kandidátom, a teda za účelom sprostredkovania zamestnania.

Súčasne beriem na vedomie, že moje osobné údaje budú zdieľané so spoločnosťou, pre ktorú sa uvedená pracovná pozícia obsadzuje.

Čestne vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné na základe vlastného rozhodnutia.

Zároveň naša spoločnosť pristupuje k ochrane Vašich osobných údajov seriózne a preto upriamujeme Vašu pozornosť na Poučenie dotknutej osoby, kde sa dozviete kompletné informácie o Vašich právach a spôsobe spracúvania Vašich osobných údajov https://proplusco.sk/ochrana-osobnych-udajov-gdpr

Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov. Po období 3 rokov budú údaje anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely.

Všeobecne požadované znalosti:

- zodpovednosť
- lojalita
- ľudský prístup
- anglický jazyk B2 alebo španielsky jazyk B2
- pracovitosť a fyzická zdatnosť
- prax na VZV podmienkou
- skúsenosti s prácou v sklade podmienkou

- práca s PC

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
    Španielsky jazyk (stredne pokročilý - B2)