Kuchár/kuchárka v Elephant Diner, plat 950 eur v čistom, po skúšobnej dobe zvýšenie mzdy

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Si ako doma v americkej kuchyni? Hľadáme človeka, ktorý miluje a rovnako rád pripravuje burgre, steaky, sendviče, tortilly, šaláty či kuracie krídelká. Poď pracovať do Elephant Diner, obľúbenej reštaurácie v americkom štýle, ktorá otvára novú prevádzku v Petržalke. Staň sa členom tímu v novej prevádzke Elephant Diner ako kuchár/kuchárka.

Benefity a ďalšie výhody:

Ak máš rád americkú kuchyňu, u nás si prídeš na svoje. Zamestnanci Elephant Diner majú zabezpečené stravovanie v reštaurácií.

V kuchyni Elephant Diner nájdeš všetko, čo potrebuješ ku svojej práci. A keďže si kvalitných ľudí vážime, ponúkame férovú odmenu za vykonanú prácu. Ako kuchár/kuchárka môžeš u nás zarábať od 950 po 1 200 eur. Všetko závisí od tvojej praxe a skúseností, ktoré posúdime na osobnom pohovore. Po skúšobnej dobe sa tvoj plat dokonca môže ešte navýšiť.

Ponúkame ti príležitosť urobiť z novootvorenej prevádzky Elephant Diner miesto, kam sa naši zákazníci budú radi vracať. Máš dobré nápady? Rád veci zlepšuješ a posúvaš dopredu? Ponúkneme ti priestor na realizáciu tvojich nápadov.

Informácie pre uchádzača:

Kontakt: Vladislav Zápražný - 0918 555 097

Všeobecne požadované znalosti:

Hľadáme kuchára, pre ktorého je varenie záľubou a vášňou zároveň. Tvojou úlohou v Elephant Diner bude pripravovať chutné jedlá a servírovať ich na tanier. Budeš zodpovedný za dodržanie receptúry, kvality a množstva surovín. Samozrejmosťou je dodržiavanie všetkých hygienických návykov.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno