Čašník/čašníčka v Elephant Diner, plat 600 - 1200 eur podľa tvojich skúseností

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Chceš pracovať v prostredí, kde sa každý deň servírujú fantastické burgre, stejky, sendviče, tortilly, šaláty a skvelé dezerty? Elephant Diner, reštaurácia v americkom štýle, otvára novú prevádzku v Petržalke. Staň sa členom tímu v novej prevádzke ako čašník/čašníčka.

Pracuje sa na dlhý a krátky týždeň, naša reštaurácia je otvorená od desiatej ráno do desiatej večer. Tvojou úlohou ako čašník/čašníčka bude obsluha zákazníkov, starostlivosť o nich a práca s pokladňou.

Benefity a ďalšie výhody:

Ak máš rád americkú kuchyňu, u nás si prídeš na svoje. Zamestnanci Elephant Diner majú zabezpečené stravovanie v reštaurácií.

Kvalitných ľudí si vážime, preto ponúkame férovú odmenu za vykonanú prácu. Ako čašník/čašníčka môžeš u nás zarábať od 600 po 1 200 eur. Všetko závisí od tvojej praxe a skúseností, ktoré posúdime na osobnom pohovore.

Ponúkame ti príležitosť urobiť z novootvorenej prevádzky Elephant Diner miesto, kam sa naši zákazníci budú radi vracať. Máš dobré nápady? Rád veci zlepšuješ a posúvaš dopredu? Ponúkneme ti priestor na realizáciu tvojich nápadov.


Informácie pre uchádzača:

Kontakt: Vladislav Zápražný - 0918 555 097

Všeobecne požadované znalosti:

Ak sa riadiš heslom „náš zákazník, náš pán“, si človek, ktorého hľadáme. Oceníme pracovitého človeka, ktorý sa chce učiť. Vyžadujeme zodpovednosť a profesionálny prístup k zákazníkom. Máš dobré organizačné schopnosti, si dochvíľny a úprimný? Radi ťa spoznáme. Ak máš k tomu aj skúsenosti na pozícii čašník/čašníčka, máš oproti ostatným uchádzačom výhodu.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno