Business Development Manager (Ref. č.: PR/020332)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

* Nepremeškaj jedinečnú príležitosť reprezentovať firmu s 22-ročnou tradíciou, akčným tímom a ambíciou stať sa tou najlepšou personálnou spoločnosťou.
* Ako sa môžeš u nás realizovať?
* · Pusti sa s nami do objavovania nových príležitostí na trhu práce. Zveríme ti našich stálych klientov a zároveň dostaneš priestor na získavanie nových.
* · Tvoji kolegovia sú špecialistami na vyhľadávanie talentov a pomáhajú firmám zvládať náročnú HR agendu – tvojou úlohou je neustále komunikovať úžasnú pridanú hodnotu, ušetrený čas a náklady, ktoré vyplývajú z využívania našich služieb.
* · Budeš vytvárať dlhodobé vzťahy s našimi klientmi, založené na vzájomnej dôvere, rešpekte a profesionalite.
* · Budeš mať priestor realizovať svoje nápady a prichádzať so zlepšeniami.
* · Čaká ťa bohatý sociálny život – tvoja účasť bude potrebná na biznis koktejloch, spoločenských akciách obchodných komôr a klientov, kde budeš využívať svoje excelentné schopnosti networkovať a nadväzovať nové partnerstvá

Benefity a ďalšie výhody:


* Čo na to potrebuješ?
* · Zvládať komunikáciu a budovať vzťahy na profesionálnej úrovni. Máš za sebou skúsenosti v oblasti obchodu, starostlivosti o zákazníka, dokážeš sa pohybovať v business prostredí a klientom ochotne zariadiš aj modré z neba.
* · Veľa vnútornej motivácie a pozitívneho prístupu. Budeš pracovať vo vysoko konkurenčnom, rýchlo meniacom sa prostredí a čeliť náročným výzvam. V´daka svojej vytrvalosti sa však nenecháš odradiť prvým neúspechom. Ani tým druhým.
* · Znalosť anglického jazyka. Pracujeme s medzinárodnými spoločnosťami, stretávame sa s ľuďmi z celého sveta a preto je dôležitá tvoja schopnosť efektívne a gramaticky správne komunikovať v angličtine, rozumieť aj odbornejším textom a vedieť komplexne vyjadriť a formulovať svoje myšlienky.
* · Chuť neustále posúvať latku vyššie. Chceme ti dať príležitosť rásť a zároveň hľadáme niekoho, kto nám bude pomáhať neustále napredovať, zlepšovať sa a byť tou najlepšou personálnou spoločnosťou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské I. stupňa (bakalárske)
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vodičský preukaz:
    B