Sales Manager Slovakia

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    2800 EUR
    Hrubý mesačný príjem pracovníka v tejto pozícii začína na úrovni cca 2.800,-Eur. Reálny dosiahnutý príjem môže byť odlišný v závislosti od dosiahnutého vzdelania, doterajšej praxe a skúseností.
    Súčasťou odmeňovania sú aj ročné odmeny.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 1.7.2018

Informácie o pracovnom mieste

Naším klientom je DAIKIN Airconditioning, spoločnosť, ktorá patrí medzi globálnych lídrov v oblastiach Airconditioning a Refrigeration. Jej moderné technologické produkty a riešenia nachádzajú uplatnenie v B2B aj B2C segmentoch. Na slovenskom trhu pôsobí veľmi úspešne už cez 20 rokov.
S cieľom posilniť obchodné aktivity divízie Refrigeration (vlastné produkty značky Daikin a aj produkty značky Zanotti) hľadáme pre nášho klienta nového, pre budovanie obchodu zanieteného pracovníka (m/f) na novovytvorenú pozíciu
Sales Manager Slovakia / Refrigeration Business
- so zodpovednosťou za celý slovenský trh

Pracovná náplň:
Ako obchodník zodpovedný za produktovú skupinu "Chladenie /mrazenie" (Refrigeration Business), budete zodpovedať za dosiahnutie očakávaných výsledkov na Slovensku. Reportovať budete priamo riaditeľovi spoločnosti a aj do zahraničnej centrály (BU).
Vašou úlohou bude ďalšie budovanie / rozšírovanie Refrigeration Business, so špeciálnym zameraním na značky Daikin a Zanotti
Budete úzko spolupracovať s materskou spoločnosťou /sesterskými spoločnosťami, s cieľom využiť synergie spolupráce s existujúcimi globálnymi / regionálnymi klientami.
S cieľom využitia možných synergií v obchode budete úzko spolupracovať aj s kolegami v divízii Air-Conditioning
Vašou úlohou bude monitoring trhu v oblasti projektov chladenia (retail, industrial, ...) a akvizícia nových obchodných príležitostí.
Takisto bude vašou úlohou bude aj marketingová podpora produktovej skupiny (spolupráca s marketingom, prezentácie u klientov a na odborných fórach).
Budete úzko spolupracovať s technickým útvarom - súčasťou Vašej práce bude aj technické poradenstvo klientom.

Benefity a ďalšie výhody:

Šikovnému a skúsenému obchodníkovi (m/f) ponúkame vynikajúcu príležitosť pôsobiť v renomovanej medzinárodnej spoločnosti, vo výbornej tímovej atmosfére stabilného a efektívneho tímu. Vašou bázou bude slovenská centrála spoločnosti v Bratislave, v prípade pôsobenia z iného regiónu Slovenska je alterntívou aj spolupráca formou home-office.
Komplexná starostlivosť o obchod v oblasti Refrigeration Business vám umožní kreatívne budovať obchodné a aktivity na Slovensku.
Pôsobenie v renomovanej spoločnosti Vám zároveň zabezpečí aj dostatok možností pre ďalší osobnostný a profesijný rast.
Samozrejmosťou je aj zodpovedajúce finančné ohodnotenie a ďalšie benefity.

Informácie pre uchádzača:

Zaujali sme Vás? Ak sa o túto pozíciu chcete uchádzať, pošlite nám prosím vaše podklady (CV v anglickom alebo nemeckom jazyku a motivačný list, prípadne aj fotografiu a referencie) spolu s indikáciou očakávaného príjmu a termínu možného nástupu emailom na adresu "pliesovsky @ isg.sk". Uveďte pritom prosím značku pozície K-DRS5.5.
Všetkým uchádzačom samozrejme garantujeme zachovanie maximálnej diskrétnosti.

Všeobecne požadované znalosti:

- technické vzdelanie so zameraním na oblasť TZB / ideálne so špecializáciou na oblasť chladenia
- minimálne päťročná prax v oblasti obchodu a technického poradenstva v Refrigeration Business , dobrá znalosť slovenského trhu v tejto oblasti
- dobrá znalosť anglického jazyka alebo nemeckého jazyka (reportovacia línia do zahraničia, úzka spolupráca so stredoeurópskou centrálou v Rakúsku)
- pro-aktívna, dynamická, flexibilná a iniciatívna osobnosť so schopnosťou pracovať štruktúrovane, samostatne a zodpovedne, s vynikajúcimi komunikačnými a interpersonálnymi zručnosťami.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
    Nemecký jazyk (pokročilý - C1)
  • Vodičský preukaz:
    B